"OPROSTIO BIH JOJ PREVARU, ALI...": Kada vidite zbog koga je ostavila VLADIMIRA neće vam BITI DOBRO (FOTO)
Printscreen, Foto: Printscreen/Instagram/marina_balmasheva

ŠOKANTNI

"OPROSTIO BIH JOJ PREVARU, ALI...": Kada vidite zbog koga je ostavila VLADIMIRA neće vam BITI DOBRO (FOTO)

Ona i njen bivši posinak već imaju kćer Olgu, staru 20 meseci, koja je rođena nakon što se rastala od njegovog oca

Objavljeno:

Ona i njen bivši posinak već imaju kćer Olgu, staru 20 jeseci, koja je rođena nakon što se rastala od njegovog oca.

Marina Balmaševa (37) iz Rusije bila je u braku s Aleksejem Šavarinom (47) 14 godina, ali pre dve godine se rastala od njega i započela vezu s njegovim sinom, Vladimirom 'Vovom' Šavirinom, koji sada ima 23 godine.

Vladimira poznaje od njegove sedme godine, naziva ga 'najšarmantnijim plavookim muškarcem na svetu', a prethodno je bila u braku s njegovim ocem koji sada brine o njihovo petoro usvojene dece.

Nakon razvoda, Marina je započela vezu s Vladimirom, tada 20-godišnjakom, te otkrila da se planiraju venčati. Prošle godine dobili su prvo dete zajedno, a sada su objavili srećne vesti, te otkrili da očekuju još jedno dete.

Besane noći, neprekidan nered, kuhanje, brige, sve je to deo svakodnevice za većinu majki. Nakon rođenja deteta, majke se retko stavljaju na prvo mesto.

Ona i njen bivši posinak već imaju ćerku Olgu, staru 20 meseci, koja je rođena nakon što se rastala od njegovog oca. Dodala je da je druga trudnoća bila šok, ali da je Vladimir srećan što će po drugi put postati otac.

Nakon što je otkrila svoj odnos s bivšim posinkom, rekla je: 'Toliko ljudi mi govori da se šminkam, napravim trepavice i uvijem stidne dlačice - zbog mog mladog muža. Ali jedna stvar - zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, celulita, preterane kože i osobnosti. I ne želim se činiti boljim od onoga što jesam.”

Takođe je otkrila da je insistirala na predbračnom ugovoru kad se par venčao, tako da zadrži sav svoj novac i imovinu u slučaju razvoda od novog supruga. Međutim, njen bivši suprug te Vladimirov otac Aleksej nije prihvatio njihovu vezu.

“Ona je zavela mog sina. Pre nje nije imao devojku. Nisu se ni suzdržavali od seksualnih odnosa dok sam ja bio kod kuće. Oprostio bih joj prevaru, da nije u pitanju moj sin. Trčala je do kreveta mog sina iz naše spavaće sobe dok sam ja spavao. Nakon toga se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da se ništa nije dogodilo”, ispričao je Aleksej.

Marina sada kaže da njen prethodni brak nije bio život nego pretvaranje

“Jesam li požalila što sam uništila porodicu? I da i ne. Bilo me sram što sam uništila stabilnost 'mame i tate'. Jesam li se htjela vratiti bivšem? Ne. Osećam li ljutnju i mržnju prema njemu? Ne više. On je dobra osoba i divan otac našoj deci”, ispričala je pa dodala kako su djeca koju deli s Aleksejem vest o razvodu primila 'apsolutno mirno'.

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.