POTVRĐENO JE, VLADIMIR JE NJOJ NAPRAVIO DETE! Glumila mu maćehu pa ga ODVUKLA U KREVET (FOTO)
Marina Balmasheva i Vladimir, Foto: Printscreen/Instagram

nevrovatno

POTVRĐENO JE, VLADIMIR JE NJOJ NAPRAVIO DETE! Glumila mu maćehu pa ga ODVUKLA U KREVET (FOTO)

Zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastične hirurgije, celulitom, opuštenom kožom i ličnošću kakva jeste

Objavljeno:

Ruska influenserka Marina Balmaševa (37) započela je vezu sa svojim posinkom (23) kada je bio na studentskom raspustu. Sada čekaju svoje drugo dete. Njegov otac i njen bivši muž šokirani su njihovom vezom.

Marina je inača odgajala Valdimira od njegove sedme godine. Marina Balmaševa već ima ćerku sa 23-godišnjim Vladimirom, a njegovog oca Alekseja je napustila kada je Vladimir još bio student - jer se zaljubila u njega.

Par, koji je danas u braku, iako nije jasno kada su se venčali, svoju je romansu započeo je tokom raspusta kada se Vladimir vratio kući sa fakulteta, ostavivši Marininog bivšeg supruga i Vladimirovog oca samog sa petoro usvojene dece. U postu na Instagramu za svojih 620.000 pratilaca, Ruskinja je rekla: „Primamo vašu ljubav i iskrene čestitke. - Za novu trudnoću saznali smo na nasipu u Suhumiju (Crnomorsko odmaralište).

Komentari na mreži kreću se od zbunjenosti, ljutnje i šoka do čestitki koje je par dobio. Nakon što je otkrila svoju vezu sa posinkom, Marina je napisala: 'Toliko ljudi mi govori da se šminkam, stavljam veštačke trepavice i uvijam stidne dlake - za novog muža.' - Ali ima jedna stvar - zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastične hirurgije, celulitom, opuštenom kožom i ličnošću kakva jeste. I ne želim da se pretvaram da sam bolja nego što jesam – napisala je ona. Ispričala je i kako je insistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju da se njihov brak završi razvodom.

Njen bivši suprug Aleksej je ogorčeno rekao novinarima: „Zavela je mog sina – nikada pre nje nije imao devojku. - Nisu se stideli da se seksaju dok sam ja kod kuće. Oprostio bih joj prevaru da nije bilo sa mojim sinom - rekao je za Dejli star.

Dolazila je u krevet našeg sina uveče dok sam ja spavao, a nakon toga bi se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da ništa nije bilo - rekao je Aleksej, Marinin bivši suprug i Vladimirov otac.

(Espreso/Alo; Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.