"VEŽBAO JE NA MENI SVAKI DAN": Ono što joj se DESILO u SEK*SU nijedna ŽENA ne bi VOLELA DA VIDI
Odnos, Foto: Profimedia

STRAŠNO

"VEŽBAO JE NA MENI SVAKI DAN": Ono što joj se DESILO u SEK*SU nijedna ŽENA ne bi VOLELA DA VIDI

Jedan dan mi se javio i tražio da se nađemo, a rekao je da smatra da se prerano sve završio i da možda nije dobro objasnio svoju odluku

Objavljeno: 19:50h

Bila sam u vezi s dečkom oko godinu dana kad me pre nekoliko nedelja iznenada ostavio. Bilo je to potpuno neočekivan jer sam bila srećna, a mislila sam da je i on, ispričala je jedna devojka u pismu terapeutkinji Coleen.

Tvrdio je, kaže, da je nestalo 'hemije' među njima i da nisu jedno za drugog pa nije imala izbora nego da to prihvati i nastaviti dalje, što je i pokušavala, izlazeći s prijateljima.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Jedan dan mi se javio i tražio da se nađemo, a rekao je da smatra da se prerano sve završio i da možda nije dobro objasnio svoju odluku. Sada predlaže da počnemo ispočetka, ali da ovaj put naša veza bude ležerna, odnosno "bez etikete" - rekla je.

Seks
foto: Profimedia

"Hteo je da se sažalim nad njim pa je rekao da nije baš dobar u vezama i da mu treba više iskustva, a ja sam mu odgovorila da ne želim da vežba na meni!"

- Bila sam zaljubljena u njega i verovatno sam još uvek - rekla je.

- Mislim da vas on iskorišćava i možda je jedini razlog zašto se vratio taj što nije našao nikoga drugog s kim bi to radio. A i veza bez etikete ima etiketu - zove se "prijatelji s povlasticama" - napisala joj je Coleen..

Seks
foto: Profimedia

"Mislim da ne bi trebalo da pređete iz posvećene veze u vezu za seks samo zato što on to želi; biste li vi iskreno bili zadovoljni s tim scenarijom? Ako je to iskustvo koje on traži, onda neka mu je 'široko polje' i nek s nekim uči o ljudima i odnosima.", dodala je.

- Moj vam je savet da nastavite dalje bez njega jer postoji mnogo muškaraca koji žele vezu i neće vas tako tretirati - zaključuje za Mirror.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.