IZBIO TEŽAK SKANDAL, POZNATU DAMU ISTERALI IZ PRODAVNICE: Razlog je FRAPANTAN, ovo ZAISTA NIJE NORMALNO, AUUU!
Lara F, Foto: Printscreen Instagram

neverovatno

IZBIO TEŽAK SKANDAL, POZNATU DAMU ISTERALI IZ PRODAVNICE: Razlog je FRAPANTAN, ovo ZAISTA NIJE NORMALNO, AUUU!

Iara Ferreira je influenserka i OnlyFans model te ima nekoliko profila na društvenim mrežama na kojima ima nekoliko desestina hiljada pratilaca.

Objavljeno:

Brazilska influenserka i OnlyFans model Iara Ferreira tvrdi da je izbačena iz jednog supermarketa u Majamiju zato što je prezgodna. Naime, influenserka se prisetila celog događaja za Daily Star.

- Osećala sam se poniženo, bila sam u šoku kad su me izbacili iz supermarketa dok sam vrištala. Nisam uopšte izgledala skandalozno. Izgledam tako i u Brazilu, svakodnevno, i nikad nisam nešto slično proživela. Zaposlenik me optužio za nešto što nisam učinila, za mene su to predrasude samo zato što sam zgodna - ispričala je te dodala da je u tom trenutku bila jedini kupac u trgovini, no nije želela da otkrije šta je tom prilikom obukla.

Lara F
foto: Printscreen Instagram

Rekla je i da ju je zaposleni prepoznao s OnlyFansa te je zaključio da će snimati fotografije u supermarketu. Otkrila je da se ranije snimala u javnosti, ali da nikada nikoga nije zbog toga dovela u neugodnu situaciju. Prema njenim rečima, ovo nije prvi put da su je ljudi javno osuđivali na temelju njenog izgleda.

Dodajmo da Ferreira ima nekoliko profila na društvenim mrežama na kojima ima nekoliko desestina hiljada pratilaca. Influenserka na svojim profilima često objavljuje fotografije na kojima ima minimalno odeće. Za sebe kaže i da je televizijska glumica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.