"MLAĐI MUŠKARCI SU...": Majka (44) ŠOKIRALA PRIZNANJEM, a tek KAKVU ĆERKU IMA, otpašće VAM VILICA (FOTO)
Žena, Foto: Printscreen/Instagram/joleendiaz

BOMBETINA

"MLAĐI MUŠKARCI SU...": Majka (44) ŠOKIRALA PRIZNANJEM, a tek KAKVU ĆERKU IMA, otpašće VAM VILICA (FOTO)

Imam utisak da sustvorili lažnu sliku o meni na osnovu mog instagram profila

Objavljeno:

Džoli Dijaz je 44-godišnja žena koja ima punoletnu čerku, ali joj niko ne veruje da joj je ona majka. Naime ona toliko mlado izgleda i toliko pleni svojim izgledom da svi ostanu šokirani kada shvate da je ona majka.

- Mlađi muškarci me zovu na sastanke, ali ih mahom sve odbijem. Imam utisak da sustvorili lažnu sliku o meni na osnovu mog instagram profila - kaže Džoli koja ima punoletnu ćerku.

Iako se od muža razvela pre 14 godina, Džoli ne odustaje od muškaraca, pa u izlaske često ide sa ćerkom.

- Preferiram ambiciozne, motivisane muškarce, pune samopouzdanja.. On mora da bude u stanju da doprinese finansijski, ali i emotivno - rekla je.

- Preferiram ambiciozne, motivisane muškarce, pune samopouzdanja.. On mora da bude u stanju da doprinese finansijski, ali i emotivno.

Mislim da su mlađi muškarci skloniji maštanju o tome kako je izlaziti sa starijom ženom, dok su stariji muškarci pragmatični- zaključuje ona.

Navela je da za nju godine nisu problem, ali da ne želi nekoga ko želi smao zabavu. Kako kaže, teži ka muškarcu sa kojim može da "raste" i postane što bolja verzija sebe

Džoli i njena ćerka često izlaze na duple sastanke.

- Kada smo obe u vezi, često zajedno sa momcima idemo na kuglanje, planinarenje ili na plažu...Melani me stalno pita za savete o ljubavi i zabavljanju. Sviđa mi se što mi veruje - rekla je ona.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.