KRISTINA MANDARINA IZBACILA BUJNE GRUDI U IZAZOVNOM CRVENOM BIKINIJU: Prevršila je SVAKU MERU, sve ce OCRTAVA! FOTO
Kristina, Foto: Instagram

GORIII

KRISTINA MANDARINA IZBACILA BUJNE GRUDI U IZAZOVNOM CRVENOM BIKINIJU: Prevršila je SVAKU MERU, sve ce OCRTAVA! FOTO

Uz to, ova najpoznatija, nekadašnja, prodavačica mandarina otkrila je da je hrvatska obala ne privlači te da uživa u Budvi i Dubaiju

Objavljeno:

Zagrepčanka Kristina Penava (23), poznatija kao Kristina Mandarina, povukla se iz javnog života, a za jedan dio toga je kriv i Instagram. Naime, Penavi su obrisali Instagram profil zbog spornih fotki koje je objavljivala:

"Snimam Instagram Story za svega par ljudi, ali dobro, ne brine me to previše. Posledica naravno ima koliko svih obrisanih objava, uspomena, fotografija tako i finansijskih", otkrila je jednom prilikom Kristina za Slobodnu Dalmaciju.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/kristinamandarina_

No nedavno je ova Zagrepčanka, koja je poznata po svojim plastičnim operacijama, priznala da će opet ići pod nož. "Idem na operaciju u Beograd u septmbru i tamo ću biti dve nedelje dok se ne oporavim", rekla je za 24sata te dodala:

Na njenom instagram profilu se pojavila njena vrela fotka u crvenom bikiniju.

"Ovaj doktor mi je proveren, već sam bila kod njega pa se osjćam sigurno. Znam da će sve biti dobro. Biću u Srbiji dve nedelje nakon operacije da obavim sve kontrole. Znam šta me čeka pa me nije strah. Sad imam 550 ml, a staviću 750."

Naime, osim grudi, Kristina priznaje da je imala neuspešnu operaciju "cat eye" koja ju je koštala ožiljka na obrvi, koji sada mora da prikriva šminkom.

Uz to, ova najpoznatija, nekadašnja, prodavačica mandarina otkrila je da je hrvatska obala ne privlači te da uživa u Budvi i Dubaiju.

(Espreso / Slobodna Dalmacija / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.