OVO JE PRAVA ISTINA O KRISTIJANU GOLUBOVIĆU: Frapiraćete se nakon ovog SAZNANJA
Foto: Nikola Anđić

POGLEDAJTE

OVO JE PRAVA ISTINA O KRISTIJANU GOLUBOVIĆU: Frapiraćete se nakon ovog SAZNANJA

Po povratku iz Nemačke sa majkom i sestrom živeo je na Zvezdari, a potom na Voždovcu u Braće Jerković 50

Objavljeno: 20:47h

Aleksandar Golubović, poznat kao Kristijan rođen 30. novembra 1969. u Minhenu.

Godine 1983. je započeo vezu sa frizerkom Danijelom Đukić koja je radila u modnoj agenciji i završila je akademiju u Londonu. Sa njom ima sina Lazara (rođ. 1995).

U drugoj polovini osamdesetih Kristijan se pojavio u Beogradu. Po povratku iz Nemačke sa majkom i sestrom živeo je na Zvezdari, a potom na Voždovcu u Braće Jerković 50.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Godine 1993. pojavio se kao gost u pesmi Riblje čorbe — Kamenko i Kremenko, koja je objavljena na albumu Zbogom Srbijo.

Tokom 2009. je snimio duet Džek i Čivas sa Elitnim odredima, a 2014. godine sa reperom Denirom snimio je singl Živim kao šef. Godine 2016, sa Breksom je snimio singl Moj Czas.

Učestvovao je u snimanju dokumentarnog filma Vidimo se u čitulji. Govorio je o tome kako je provodio vreme u zatvoru, kako je trenirao, radio sklekove i trbušnjake, kako je crtao, slikao i pisao, kako su mu u zatvoru (pretpostavlja se u Nemačkoj) slomili nos.

Kristijan Golubović
foto: Lazar Stanušić

Nakon oko pet godina provedenih u Srbiji, Golubović 1998. odlazi u Grčku. U decembru 1999. sud u Solunu ga je osudio na četrnaest i po godina zatvora zbog krađe, preprodaje ukradenih automobila i oružane pljačke u tom gradu, koju je priznao.

2020-te godine Kristijan Golubović glumio je u domaćem dugometražnom igranom filmu Idealan posao.

Kristijan Golubović
foto: Damir Dervišagić

Rođen je u Minhenu kao dete srpskih gastarbajtera Srboljuba i Milanke Golubović. Majka Milanka je radila kao stjuardesa u JAT-u. Otac Srboljub je pre Kristijanovog rođenja odveden na služenje doživotne robije, zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom; Kristijan je prvi put video oca kad je već krenuo u osnovnu školu.Srboljub je služio kaznu i na Golom otoku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.