UHVATIO JE SVOJU DEVOJKU KAKO RADI NEŠTO VRUĆE U KUPATILU I POLUDEO: Svuda se ZACRVENELA
Tuširanje, Foto: Profimedia

HMMM...

UHVATIO JE SVOJU DEVOJKU KAKO RADI NEŠTO VRUĆE U KUPATILU I POLUDEO: Svuda se ZACRVENELA

Korisnici Redita brzo su podelili svoja razmišljanja o situaciji

Objavljeno:

Nedavno je jedan muškarac u svojoj objavi na Reditu ispričao kako svojoj devojci brani tuširanje prevrućom vodom, a nije trebalo dugo da ga većina zbog te izjave napadne. On je objasnio da se sa svojom devojkom viđa već osam meseci, a stvari su išle tako dobro da je odlučila da se privremeno preseli kod njega kako bi kraće svaki dan putovala na posao u grad.

Od kada zajedno žive on je, kaže, primetio da se tušira jako vrućom vodom.

– Voda je toliko vruća da para izlazi iz kupatila kada otvori vrata. Sve u kupatilu ostavlja mokro. Govorio sam joj da bar upali ovlaživač dok se tušira, ali je rekla da se tušira sa otvorenim prozorom, pa ga upali kasnije. Poludeo sam i rekao joj da mora da koristi ovlaživač, a na kraju ga je, zbog velike količine pare, pokvarila – objasnio je.

Kako prenosi Miror, primetio je da joj je, kad god izađe iz kupatila, koža crvena, a cela prostorija zamagljena kao sauna. Nakon što mu je dosadilo što ga ignoriše, skinuo je bravu sa vrata kako bi unutra ulazio svež vazduh, ali ona je, kaže, i dalje imala privatnost.

Ipak, od tada je primetio promenu na njoj. Počela je da provodi vikende kod sebe kući, a on je shvatio da je polako počela da nosi svoje stvari sa sobom.

– Rekao sam joj da nisam to učinio jer sam zao već zato što vruća tuširanja štete mom kupatilu, a verovatno i njenom zdravlju. Ona je rekla samo “Ok” i “Dobro je” – zaključio je.

Korisnici Redita brzo su podelili svoja razmišljanja o situaciji, a mnogi su ga prozivali zbog njegovog kontrolišućeg ponašanja.

– Kupatila mogu da podnesu paru. Ako ne, problem je u kući, a ne tvoj devojci. Ozbiljno, nabavi ventilator na prozoru i pusti ženu da se tušira kako hoće – napisala je jedna korisnica,

– Sve ručice na tuševima imaju mogućnost podešavanja hladne ili vruće vode, a neke i količine tople vode pa, ako si toliko zabrinut za sigurnost svoje devojke, možeš da potražiš takav tuš i postaviš ga. Upravo sam i ja kući to stavio i trebalo mi je manje vremena nego tebi za skidanje brave – nadovezao se drugi korisnik.

(Espreso / Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.