POČELI SU DA ŽIVE ZAJEDNO, PA JE OTKRIO JEZIVU STVAR O NJOJ: Zbog te GADOSTI sada spava na KAUČU
Foto: Profimedia

UŽAS

POČELI SU DA ŽIVE ZAJEDNO, PA JE OTKRIO JEZIVU STVAR O NJOJ: Zbog te GADOSTI sada spava na KAUČU

Pre nego što je počeo da živi sa devojkom, ovaj mladić nije ni slutio kakvu tajnu ona krije.

Objavljeno: 15:52h

I dok na početku veze skoro sve bude sjajno i bajno, tek kasnije možete otkriti da stvari nisu kakve se čine. Ovo je, na teži način, otkrio i jedan korisnik društvene mreže "Redit", koji je opisao svoju situaciju:

- Volim je, ali nisam znao da ne održava higijenu. Dok nismo živeli zajedno, nisam to niti osetio jer se verovatno tuširala kad god bi išla da se nađe sa mnom. Pokušao sam s njom da razgovaram o tome, ali se naljutila i rekla da me se ne tiče njena higijena. Na kraju je počela i da plače, pa sam se osećao zaista grozno - kaže ovaj momak koji je dodao da se njegova devojka ponekad ne kupa i po nedelju dana, a u najboljem slučaju se okupa na svaka tri.

Tuširanje
foto: Profimedia

Zbog njene loše higijene je čak prestao i da deli postelju s njom, pa najčešće spava na kauču, samo da joj ne bude blizu, verovatno nadajući se da će na taj način uspeti da promeni njene navike.

Njegova priča izazvala je zgražavanje korisnika pomenute društvene mreže, a mnogi su mu savetovali da je odmah ostavi:

- Nedelju dana bez tuširanja je previše, zaista. Ne mogu ni da zamislim koliko je prljava kada tako retko ide pod tuš. Ne mora da pere kosu svaki dan, ali mora da se tušira - komentarisali su na ovoj mreži, dok su mu drugi prižili podršku i kategorički insistirali da je napusti i da ne trpi takav užas u svom domu.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.