MOMAK ZABRANIO DEVOJCI DA RADI OVO POD TUŠEM: "Sve je bilo VLAŽNO I MOKRO"
Foto: Profimedia

ŠOK

MOMAK ZABRANIO DEVOJCI DA RADI OVO POD TUŠEM: "Sve je bilo VLAŽNO I MOKRO"

Budući da ne koristi osveživač vazduha, on tvrdi da bi se morala ‘tuširati na normalnoj temperaturi kao i svi ostali’

Objavljeno:

Nedavno je jedan muškarac u svojoj objavi na Redditu ispričao kako svojoj devojci brani tuširanje prevrućom vodom, a nije trebalo dugo da ga većina zbog te izjave napadne.

On je objasnio da se sa svojom devojkom viđa već osam meseci, a stvari su išle tako dobro da je odlučila privremeno preseliti kod njega kako bi kraće svaki dan putovala na posao u grad.

Od kad zajedno žive on je, kaže, primetio da se tušira s jako vrućom vodom.

"Voda je toliko vruća da para izlazi iz kupatila kad otvori vrata. Sve u njemu ostavlja mokro. Govorio sam joj da bar upali osveživač vazduha u kupatilu dok se tušira, ali je rekla da se tušira s otvorenim prozorom pa ga upali kasnije.

Poludeo sam i rekao joj da mora koristiti osveživač, a na kraju ga je, zbog velike količine pare, pokvarila", objasnio je.

Kako prenosi Mirror, primetio je da joj je, kad god izađe iz kupatila, koža crvena, a kupatilo 'zamagljena' kao sauna. Nakon što mu je dosadilo da ga ignoriše, skinuo je bravu s vrata da unutra ulazi sveži vazduh, no ona je, kaže, i dalje imala privatnost.

Tuširanje
foto: Profimedia

Ipak, od tad je primetio promenu na njoj. Počela je provoditi vikende kod sebe kući, a on je shvatio da je polako počela nositi svoje stvari sa sobom.

"Rekao sam joj da nisam to učinio jer sam zao već jer vrući tuševi štete mom kupatilu, a verovatno i njenom zdravlju. Ona je rekla samo 'Ok' i 'Dobro je'", zaključio je.

Korisnici Reddita brzo su podelili svoja razmišljanja o situaciji, a mnogi su ga prozivali zbog njegovog kontrolišućeg ponašanja.

"Kupatila mogu podneti paru. Ako ne, problem je u kući, a ne tvoj devojci. Ozbiljno, nabavi ventilator na prozoru i pusti ženu da se tušira kako hoće”, napisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: "Sve ručice na tuševima imaju mogućnost podešavanja hladne ili vruće vode, a neke i količine tople vode pa, ako si toliko zabrinut za sigurnost svoje devojke, možeš potražiti takav tuš i postaviti ga. Upravo sam i ja to stavio i trebalo mi je manje vremena nego tebi za skidanje brava u kupatilu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.