KRENUO DA ŽIVI SA DEVOJKOM, PA SE ZGROZIO KADA JE VIDEO ŠTA RADI: Odmah je URADIO 1 STVAR, ŠOK NAD ŠOKOVIMA
Foto: Profimedia

NENORMALNO

KRENUO DA ŽIVI SA DEVOJKOM, PA SE ZGROZIO KADA JE VIDEO ŠTA RADI: Odmah je URADIO 1 STVAR, ŠOK NAD ŠOKOVIMA

Dok nismo živeli zajedno, nisam to osetio jer se verovatno tuširala kad god bi išla da se nađe sa mnom

Objavljeno: 19:48h

Anonimni muškarac odlučio je da se požali Redditovim korisnicima na svoju devojku i neugodnu situaciju u kojoj su se našli.

1 / 7 Foto: Profimedia

Počeli su da žive zajedno, a onda je shvatio da ona ne održava telesnu higijenu kako treba - tušira se svakih nekoliko dana, a ponekad prođe i po nedelju dana da ona još uvek nije bila pod tušem. Zbog toga, logično, ne miriše najbolje, pa je on počeo da spava na kauču samo kako joj ne bi bio blizu, prenosi The Sun.

Tuširanje
foto: Profimedia

"Volim je, ali nisam znao da ne održava higijenu. Dok nismo živeli zajedno, nisam to osetio jer se verovatno tuširala kad god bi išla da se nađe sa mnom. Pokušao sam s njom da razgovaram o tome, ali naljutila se i rekla da me se ne tiče njena higijena. Na kraju je počela i da plače pa sam se osećao zaista grozno." Korisnici Reddita pružili su mu podršku i rekli kako nema razloga da se oseća loše. "Nedelju dana bez tuširanja je previše, zaista. Ne mogu ni da zamislim koliko je prljava kada tako retko odlazi pod tuš. Ne mora da pere kosu svaki dan, ali mora da se tušira, napisao je neko svoje iskreno mišljenje. Mladić se nije više javljao, pa nije poznato kako je, i je li uopšte, rešio situaciju.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.