MAMA JOJ SPAVALA SA DEČKOM, A ONA JOJ JE ZAVELA MUŽA: Sada strahuje od još GORE stvari sa NOVIM partnerom
Žena, Foto: Printscreen/Youtube

pakao

MAMA JOJ SPAVALA SA DEČKOM, A ONA JOJ JE ZAVELA MUŽA: Sada strahuje od još GORE stvari sa NOVIM partnerom

I pored toga što je sada u novoj vezi, strahuje da će se opet neko iz njene porodice umešati u njen ljubavni život.

Objavljeno:

Jedna anonimna žena se požalila da više ne zna kako da se nosi sa izdajama koje je doživela od svoje članova svoje porodice, a reč je o majci i sestri.

I pored toga što je sada u novoj vezi, strahuje da će se opet neko iz njene porodice umešati u njen ljubavni život.

- Kad sam imala 15 godina, mama je spavala s mojim tadašnjim dečkom. Tad je imala 38 godina i mislila sam da je u srećnom braku. Kao što možete zamisliti, to saznanje mi je bio užasni šok - ispričala je žena.

- Kasnije, pošto što sam se udala i dobila dete, bila sam uverena da moja sestra bliznakinja spava sa mojim mužem. Sad, više od 20 godina kasnije, nalazim se usred ružnog razvoda i traume od svega toga što mi se dogodilo me još prate. U novoj sam vezi, ali, s obzirom na izdaje koje sam doživela, bojim se kako ću se emocionalno nositi sa novom vezom - dodala je.

Ova anonimna žena se obratila Kolin Nolan, Mirorovoj kolumnistkinji i od nje zatražila savet. Ona joj je odgovorila da će joj razvod sigurno probuditi teška sećanja i emocije iz prošlosti.

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

- Imajući na umu šta vam se sve dogodilo u prošlosti, bilo bi pametno da u novoj vezi pravite korak po korak, polako, da ne brzate u ništa. Ako vas vaš novi partner voli, shvatiće da se nosite sa mnogo emocionalnog prtljaga i prilagodiće se vašem tempu - savetovala je Kolin.

Ona je dodala da bi trebalo da se fokusira na razvod i završetak istog pre nego što uloži vreme i trud u novu vezu, piše Mirror.

- Što se tiče suočavanja s emocionalnim traumama, stvarno verujem da bi vam od koristi bila profesionalna pomoć. Ne samo da vam pomogne u procesu razvoda, već i da rešite ono što se dogodilo sa vašom mamom i sestrom.

Ako nikada niste pričali o tim izdajama, razgovor bi mogao da pomogne se suočite sa tim, pomirite se i krenete dalje. Tako ćete u novu vezu moći da uđete osećajući se snažnije i pozitivnije - zaključila je.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.