IMALA JE VRELU AKCIJU SA KOLEGOM, STRASTI SU PUCALE NA SVE STRANE: A onda je OTKRILA ŠTA PLANIRA DA URADI, ŠOK
Flert, Foto: Profimedia

pakleno

IMALA JE VRELU AKCIJU SA KOLEGOM, STRASTI SU PUCALE NA SVE STRANE: A onda je OTKRILA ŠTA PLANIRA DA URADI, ŠOK

Da ste mi rekli pre nego što se ovo dogodilo, da ću pasti na oženjenog muškarca, nasmejala bih vam se u lice

Objavljeno: 22:56h

Žena, koja je odlučila da ostane anonimna, ispričala je zašto i kako se upustila u vruće strasti sa kolegom koji je bio oženjen i imao dvoje dece. Držao je njihove fotografije na radnom stolu, ona ih je gledala, i to ih nije pokolebalo u odluči da budu ljubavnici.

Ovo je njena ispovest:

Kad sam imala 10 godina, moja majka i otac često su se svađali oko njenog koketiranja s drugim muškarcem na zabavi. Ispostavilo se da je imala aferu s njim. Moja mama i ja smo neko vreme živeli kod nene sestre. Zbog toga sam uvek mrzila prevarante. Zbog toga sam zamalo izgubila oca. Da ste mi rekli pre nego što se ovo dogodilo, da ću pasti na oženjenog muškarca, nasmejala bih vam se u lice.

Pretpostavljam da niko ne odlučuje da li želi da bude u toj situaciji. Sigurno nisam ni ja. Sprijateljila sam se s oženjenim kolegom s posla. Naši su poslovi dosadni i on je otprilike jedina osoba koja ima smisla za humor.

Počelo je tako što smo si slali šaljive e-mailove, a onda bi mi on doneo kavu. Tada smo počeli zajedno da ručamo. U početku ništa nije bilo skriveno, pa smo smatrali smešnim kad su nas kolege zadirkivali da smo 'radni suprug i supruga'.

Nisam imala pravog muža, ali on je imao ženu i dvoje male dece. Videla sam njihove fotografije i često je zvala, pa se ne mogu pretvarati da nisam znala. Ali bili smo samo prijatelji, pa u čemu je bio problem? Problem je bio što smo se sve više i više zbližavali.

Tada sam prekinula s dečkom i Dan je bio osoba s kojom sam se viđala zbog utehe. Bio je neverovatan. Rekao mi je da sam posebna i da me taj dečko nije zaslužio.

Jedan vikend poslao je poruku 'Jesi li dobro? Mislim na tebe u subotu naveče u 21 sat.' Srce mi je poskočilo i to me toliko obradovalo. Tada sam znala da sam u nevolji. Pokušala sam da ne odgovorim i to je trajalo dve minute. Poslala sam srce i 'To mi toliko znači'. Odmah mi je uzvratio poruku i rekao: 'Uvek mislim na tebe. Ne samo večeras'.

I tako je sve počelo. Započelo je kao emocionalna veza: nas dvoje smo priznali da smo gajili osećanja. On je priznao da mu brak nije savršen. Klišej.

Rekla sam mu, ako planira odlazak od žene, pričekaću ga, ali do tada nisam bila spremna ni na šta fizički. Do tada smo se potajno sastajali u pabovima i samo smo se ljubili. Ipak to jedne veče otišli smo kod mene i imali smo seks. Trajalo je to osam meseci. Rekao mi je da me voli, ali nije pokazivao znakove odlaska od supruge. Njegova deca imaju tri i pet godina. Kako je mogao? Ionako bih izgubila poštovanje prema njemu da je otišao.

Mrzela sam da čekam deliće njegovog vremena. Mrzela sam da lažem na poslu i znam da su me ljudi sudili i da su sumnjali u mene. Bilo mi je teško zbog toga što sam s nekim ko pripada drugoj ženi.

Tada se pojavila korona i rad od kuće. Karantin je završila ono što sam i ja mislila uskoro. No kako da sad usred pandemije nađem nekog ko ne misli samo na seks?

(Espreso / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.