IMA AFERU SA MUŽEM SVOJE NAJBOLJE PRIJATELJICE I NIMALO SE NE KAJE: "Prišao mi je sa leđa..."
Prevara, Foto: Profimedia

na dve klupe

IMA AFERU SA MUŽEM SVOJE NAJBOLJE PRIJATELJICE I NIMALO SE NE KAJE: "Prišao mi je sa leđa..."

Uvek sam se dobro slagala s njenim mužem i svi smo zajedno izlazili, no onda mi je odjednom počeo slati poruke koje nisu baš bile prijateljske i shvatila sam da želi nešto više.

Objavljeno:

Spavam s mužem svoje najbolje prijateljice i, iako znam da je to užasna izdaja, ne mogu prestati, a ona je pre par godina imala aferu s mužem jedne naše zajedničke prijateljice pa nije baš nevina...

Uvek sam se dobro slagala s njenim mužem i svi smo zajedno izlazili, no onda mi je odjednom počeo slati poruke koje nisu baš bile prijateljske i shvatila sam da želi nešto više. Uvek sam ga smatrala privlačnim, pa mi je to iskreno laskalo! napisala je jedna anonimna žena za The Sun.

1 / 5 Foto: Profimedia

Rekao joj je, dodaje, da mu seksualni život nije baš dobar otkad su on i supruga dobili sina pre dve godine, a isto joj je rekla i prijateljica. Jednog popodneva ga je pozvala na kafu, a dok je pripremala on joj je prišao s leđa i zagrlio je oko struka. Nije ga odgurnula i počeli su se strastveno ljubiti, a zatim su otišli u spavaću sobu. Tako je počela afera koja traje već tri meseca. - Nedavno mi je rekao i da me voli i da želi biti sa mnom, a ne s mojom najboljom prijateljicom. Nas dvoje se bolje slažemo nego njih dvoje. Nikad nisam imala bolji seks, a uz to je brižan i divan. Svesna sam šta radim, ali i ona je njega varala. Ako je ostavi uništiće njihovu porodicu i naše prijateljstvo ali ako ga prestanem viđati slomiće mi se srce - dodala je.

- Znate da je to što radite pogrešno i pokušavate to sebi opravdati govoreći da je i ona njega varala, ali dve nepravde ne čine dobro. Ne radi se samo o vašoj najboljoj prijateljici, oni imaju i malog sina. Ne možete biti sigurni da je iskren kada kaže da želi biti s vama, a ne s njom. Ljudi često daju obećanja koje neće ispuniti u žaru strasti . odgovorila joj je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.