DEVOJČICU (1) AUTOMOBIL POKOSIO ISPRED KUĆE: Lekari PROGLASILI SMRT, a onda se DESILO ČUDO, SVI SE SLEDILI (FOTO)
Bolnica, Foto: Printscreen/Tanjug/AP

O BOŽE

DEVOJČICU (1) AUTOMOBIL POKOSIO ISPRED KUĆE: Lekari PROGLASILI SMRT, a onda se DESILO ČUDO, SVI SE SLEDILI (FOTO)

Još danas se zbog svega toga osećam da sam zakazala kao roditelj, da sam je razočarala jer nisam bolje pazila na nju

Objavljeno:

Devojčica stara godinu i po umrla je na rukama svoje majke nakon što je udario automobil ispred porodične kuće. Majka kaže kako su to bili najbolniji trenuci u njenom životu.

Malena Fait znakove života nije pokazivala četiri minute. Ali, dogodili se čudo - lekari su je uspeli vratiti u život. Ovo je ispovest njene majke koja nakon toga još više ceni svaki trenutak proveden sa svoje četvoro dece.

- Moje ime je Niki, imam četvoro male dece sve u dobi do deset godina. Bilo je to 23. juna 2013. godine. Bilo je to lepo nedeljno popodne koje se pretvorilo u najgoru noćnu moru. Taj dan neću zaboraviti dok sam živa. Mislila sam da se igra u dnevnoj sobi, ali užasnula sam se shvativši da je nema. Trčala sam po kući i pokušavala da je pronađem, a tad sam pogledala kroz prozor. Ležala je na podu. Iskrala se nekako napolje i otišla na ulicu. Udario ju je automobil. Umrla je na mojim rukama. Bio je to najgori trenutak u mom životu. Ležala je beživotno, bespomoćno, a meni se srce slamalo. Znakove života nije davala četiri minute. Taksista koji ju je udario brzo nas je odvezao u bolnicu. Lekari su je nekim čudom su je uspeli vratiti u život. Stavili su je na aparate za održavanje na životu i spojili na transfuziju. Spasili su je. Imala je jako oštećenu jetru i nekoliko slomljenih kostiju. Kad je nakon nekoliko dana otvorila oči i nasmejala mi se, znala sam da će sve biti u redu. Nakon izlaska iz bolnice nije mogla hodati kako treba niti držati glavu uspravno, imala je problema i s gutanjem hrane. Godinu dana je odlazila na terapije i ponovo učila da hoda. Ona je pravi heroj. Danas je ponovno srećna i vesela devojčica koja uskoro kreće u školu. Još danas se zbog svega toga osećam da sam zakazala kao roditelj, da sam je razočarala jer nisam bolje pazila na nju. Ne znam kako je uspjela otvoriti ulazna vrata i izaći iz kuće, uvek je bila mirna i tiha - Ispričala je za Daily Mail.

(Espreso / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.