MLADA NAPRAVILA HAOS NA VENČANJU: Zbog 1 STVARI nije dozvoila da dođe DETE od SESTRIČINE, SVI U ŠOKU!
Venčanje, Foto: Profimedia

strašno

MLADA NAPRAVILA HAOS NA VENČANJU: Zbog 1 STVARI nije dozvoila da dođe DETE od SESTRIČINE, SVI U ŠOKU!

To je vaše venčanje i možete raditi šta god hoćete, ali nerazumno je da vam je sad najveći problem to jedno dete.

Objavljeno:

Anonimna mlada je korisnicima Mumsnet foruma objasnila situaciju u kojoj se našla i zbog koje je postala meta osuda mnogih. Naime, na njenu će svadbu svi pozvani dovesti i svoju decu. no jedno dete nije pozvano - ćerka novog dečka njene sestričine. Prvi razlog je taj što mlada nikada nije upoznala ni njega ni malenu, a drugi je ADHD poremećaj koji devojčica ima i činjenica da se zbog istog često ne ponaša lepo ni primereno. "Nisam bliska preterano ni s rođakom, ali sam je pozvala zajedno s pratnjom. Pitala me može li devojčica doći s njima. Osećam se loše, ali ne želim na svom venčanju dete koje ne poznajem i koje se ružno ponaša. Biće još dece na slavlju, neka čak imaju i autizam, ali poznajem ih i znam s njima da funkcionišem. Jesam li nerazumna?", pitala je prošle godine korisnike koji su podeljenog mišljenja, prenosi Daily Star.

Puno njih ju je napalo što uopšte razmišlja o tome da zabrani detetu dolazak, a mnogi su napisali da je ružan način na koji priča o malenoj. "Ako ste želeli izbjeći problem dolaska nepoznatih ljudi na vaše venčanje onda niste smeli rođaki dati pozivnicu u kojoj joj dopuštate da dovede pratnju. I još za nju pišete da vam nije bliska", komentarisao je neko.

"Ustvari pišete da su svi dobrodošli osim jednog jeteta. To je vaše venčanje i možete raditi šta god hoćete, ali nerazumno je da vam je sad najveći problem to jedno dete."

Bilo je i onih koji su pružili podršku i rekli kako je rođaka pogrešila jer traži dolazak još jednog gosta - pa makar se radilo i o detetu.

"Niste nerazumni, ADHD je nevažan, pozvali ste rođakinju i dali joj mogućnost da dovede pratnju, jednu, a ne dve. Samo joj recite da nemate kapaciteta za još jednog gosta venčanja. Drsko je to što uopće od vas traži jesto za još jednu osobu", komentarisala je žena.

(Espreso / Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.