LJUBAVNIK JOJ JE OBEĆAO 1 VELIKU STVAR, A ONDA JE UPOZNALA NJEGOVU ŽENU: Ono što joj je REKLA PAMTIĆE CEO ŽIVOT, AU
Odnos, Foto: Profimedia

POKVARENO

LJUBAVNIK JOJ JE OBEĆAO 1 VELIKU STVAR, A ONDA JE UPOZNALA NJEGOVU ŽENU: Ono što joj je REKLA PAMTIĆE CEO ŽIVOT, AU

Razgovaranje o svemu ovome sa savetnikom moglo bi vam pomoći da to rešite – odgovorila joj je Deidre

Objavljeno:

–Zašto ljudi misle da je u redu obećati nešto, a napraviti sasvim suprotno? Moj ljubavnik mi je pre mnogo godina rekao da će napustiti svoju ženu, ali se on još uvek igra srećne porodice. U vezi smo tri godine nakon što je slučajni sastanak doveo do kafe i razgovora – napisala je jedna žena za The Sun.

Izlazili su su oko šest meseci, a on je uvek ostajao da spava kod nje, pre nego što je shvatila da je oženjen. Kad ga je pitala za to, molio ju je da mu oprosti. Rekao je da je oduvek znao da želi biti s njom, ali želeo je prvo da kaže svojoj ženi da odlazi. – Obećao je da će to učiniti u roku od mesec dana, pa sam pristala da sačekam. Mesec se pretvorio u dva. Onda je bio kraj leta. Onda je bilo nakon Božića, u Novoj godini… Onda je došla pandemija. Rekao je da tada nije mogao otići jer je anksioznost njegove supruge bila na vrhuncu. No, prošli mesec bila sam na času joge i shvatila da je žena pored mene supruga mog ljubavnika – nastavila je.

Bila je prijateljska i topla, nimalo nalik na "hladnu i zlobnu" osobu o kojoj joj je pričao njen ljubavnik. Spomenula je da se nada da će se oporaviti pre septembra jer suprug i ona planiraju – da obnove zavete.

– Nisam mogla verovati šta sam čula. To se nije slagalo s pričom koju mi ​​je moj ljubavnik ispričao. Sada se osećam kao budala. Kako da mu kažem da mu je ovo zaista posljednja prilika? Ili će ostaviti ženu ili će izgubiti mene – zaključila je.

– Ovo je užasna situacija. Prodana vam je priča i stalno su vas uvjravali da će to postati stvarnost, ali ovaj muškarac je totalni lažov i jednostavno vas navlači. Usporite i razmislite šta stvarno želite. Hoćete li moći verovati nekome ko je toliko puta lagao i vas i svoju ženu? Razgovaranje o svemu ovome sa savetnikom moglo bi vam pomoći da to rešite – odgovorila joj je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.