SRPSKA POLITIČARKA VELIKOG SRCA IZMAMILA BESKUĆNIKU OSMEH NA LICE: Njen potez komentariše cela Srbija! (FOTO)
Foto: Instagram

predivno

SRPSKA POLITIČARKA VELIKOG SRCA IZMAMILA BESKUĆNIKU OSMEH NA LICE: Njen potez komentariše cela Srbija! (FOTO)

- Pružite onom ko nema, možda ste samo vi jedini razlog za njihov osmeh. - istakla je Grozdanovićeva.

Objavljeno:

Danas je veliki broj ljudi raznežio i oduševio divan gest, simbolična pomoć i pažnja mlade političarke i članice glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Ane Grozdanović, kada je starijem gospodinu na ulici udelila obrok i izmamila mu osmeh na lice. Ovim putem je dokazala da je čovek velikog srca i izuzetno humana i empatična.

Ana je tom prilikom iskazala koliko je potrebno da se u ovim teškim vremenima setimo drugih i manje bespomoćnih, i da na neki način pomognemo drugima koji nisu u mogućnosti da sebi priušte osnovne potrebe i koji su na rubu egzistencije.

- Pružite onom ko nema, možda ste samo vi jedini razlog za njihov osmeh. Popričajte... jer ovaj čovek da je pun para jurili bi ga svi, a sada ga svi izbegavaju samo zato što je siromašan, a čovek je kao i svi mi. - napisala je ona u okviru fotografije koja je naišla na veliki odziv pozitivnih komentara i reči podrške i oduševljenja, a njoj se vidi iskren i nežan osmeh gospodina kome je Grozdanovićeva ulepšala dan.

Ana Grozdanović
foto: Instagram

Podsetimo, atraktivna političarka je takođe i uručila nedavno Novogodišnje paketiće starijim građanima i mališanima, i tim činom pokazala jedan vid solidarnosti zajednice, a u paketima su se nalazili slatkiši, školski probori i ostali razni simbolični pokloni, koji su izmamili osmehe i posebno raznežili njene sugrađane.

- Ja sam na raspolaganju partiji i građanima uvek, tako da ću se uvek truditi na bilo koji način da izmamim osmehe našim sugrađanima. - dodala je mlada političarka tada za naš portal.

1 / 10 Foto: Instagram

Inače, Ana je diplomirana pravnica i sledbenik je politike koju je u amanet SPS-u ostavio njen osnivač Slobodan Milošević, ali i njegove supruge Mirjane Marković, a često ističe koliko je ponosna na Ivicu Dačića i koliko se trudi da sledi njegov politički put.

- Želim da pratim korake Ivice Dačića, kakvi god bili. Jer znam da su baš oni ispravni za sve nas. On je za mene najpametniji političar u Srbiji. Pored takvog uzora se ne može izgubiti kompas, ja želim da postignem kvalitete kakve on poseduje. - istakla je ona jednom prilikom.

Ana Grozdanović
foto: Instagram

Bonus video:

14:25

Espreso Interjvu: Ana Grozdanović

(Espreso/E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.