NAJLEPŠA SRPSKA POLITIČARKA OTKRILA U ČEMU JE NJENA TAJNA NEGOVANE KOŽE: Izgleda savršeno, a ovo je REŠENJE ZA SVE!
Foto: Instagram

ZASENILA

NAJLEPŠA SRPSKA POLITIČARKA OTKRILA U ČEMU JE NJENA TAJNA NEGOVANE KOŽE: Izgleda savršeno, a ovo je REŠENJE ZA SVE!

Žene čuvajte i negujte svoju kožu, korigujte ono sto ne volite na sebi, samo je jedno bitno da vi budete srećne i zadovoljne sobom. - poručila je mlada političarka.

Objavljeno:

Ana Grozdanović je jedna od najlepših domaćih političarki, a ako ste se pitali kako joj to polazi za rukom, ova dama je rešila da sa svima podeli tajnu svoje nege.

Naime, Grozdanovićeva je sa svojim pratiocima na platformi "Instagram" otkrila rutinu, tačnije da se sve krije u redovnoj nezi i disciplini, pažljivom odabiru kozmetičkih preparata i hidratantnim tretmanima i da nema potrebe da se podvrgavate invazivnijim procedurama za ulepšavanje.

Ana Grozdanović
foto: Instagram

Inače, za blistavu i čistu kožu mlade političarke zadužena je dr Milica Mađar, sertifikovani doktor estetske medicine i specijalizant dermatovenerologije.

Njen savet prenosimo u celosti, a ona zaista blista, izgleda sveže, zadovoljno i negovano.

- Svako od nas ima lepe, ružne ali i tužne momente u životu … I uglavnom čim nam loše krene, mi se prepustimo piću, nezdravoj ishrani, i naravno, čačkanjem lica, tako sam i ja nekada davno kada sam bila tužna, he he. Kopala po svom licu, od čega sam samo dobila ožilje i uspomene na to neko moje "loše vreme". Ali i naviku da uvek imam neki puder, BB kremu …. Na svom licu (to je već nezadovoljstvo sobom , da da ) Ne bacajte parice na skupe krpice, i tonu šminke ako imate problem sa licem npr. Žene čuvajte i negujte svoju kožu, korigujte ono sto ne volite na sebi, samo je jedno bitno da vi budete srećne i zadovoljne sobom, prioritet svi vi, jer su tada i drugi srećni pored Vas. ( i da uživate bez šminke kada se probudite pored svog partnera ali i on pored Vas). - napisala je ona u okviru izdanja na kom pozira potpuno bez šminke, a to je posebno oduševilo ljude koje je prate, te nisu štedeli komplimente na račun njenog prirodnog izdanja.

Bonus video:

14:25

Espreso Interjvu: Ana Grozdanović

(Espreso/E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.