NOVOGODIŠNJI INTERVJU SA NAJLEPŠOM SRPSKOM POLITIČARKOM! Teške situacije pretvorila u POBEDE, oni su bili ŽRTVE!
Foto: Instagram/Ana Grozdanovic

espreso novogodišnji intervju

NOVOGODIŠNJI INTERVJU SA NAJLEPŠOM SRPSKOM POLITIČARKOM! Teške situacije pretvorila u POBEDE, oni su bili ŽRTVE!

- Moji planovi su pre svega vezani za mog sina, kome želim da odraste u dobrog i časnog čoveka, nema veće sreće za roditelje od toga jer ako promašite kod dece, svi materijalni uspesi su vam bezvredni.

Objavljeno: 15:26h

Za mladu političarku i članicu glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, Anu Grozdanović, 2021. godina je bila i te kako zahtevna i živopisna, ali je to nije omelo da ostvari svoje političke i privatne ciljeve. Svakodnevno je punila medijske stupce, neki su je osporavali i ismevali, dok je većina bodrila njenu hrabrost, upornost, trud i rad, ali niko nije mogao da joj ospori njenu borbu za srpski narod i uopšte zemlju Srbiju. Mnogima je izmamila osmeh na lice, a sigurni smo da će i narednu godinu pretočiti u nove uspehe i put ka ostvarenju svojih ciljeva.

Ona je sada u novogodišnjem intervjue za naš portal napravila rekapitulaciju dosadašnjih dešavanja i u razgovoru sa nama otkrila sve o predstojećim praznicima i Novoj godini.

Šta je to sto ćeš što pre s početkom Nove godine rado zaboraviti, a po čemu ces pamtiti prethodnu godinu?

- Ovo je posebna godina za mene, godina u kojoj sam pronašla sebe i ono čime želim da se bavim, a kroz tu moju ličnu borbu se desilo puno pozitivnih ali i negativnih iskustava, koje su mi pre svega pomogla da shvatim ko su mi pravi prijatelji i na koga mogu da računam kada mi je teško, a to nije mala stvar.

Ana Grozdanović
foto: Privatna arhiva

Šta očekuješ od 2022. godine?

Očekujem jednu uspešnu godinu kako na porodičnom tako i na poslovnom planu. Verujem da će ovo biti moja godina i da ću se u njoj potpuno ostvariti.

Kakav odnos imaš prema praznicima?

- Obožavam praznike, osim što me podsećaju na detinjstvo kad smo se svi porodično okupljali, tako i dans kada su praznici pokušavam da okupim moju porodicu i da uživam sa njima. Posebno se radujem što sam tada maksimalno posvećena svom sinu.

Veliki uspeh traži velike žrtve. Čega si se, gradeći karijeru, najviše i najteže odrekla?

- Vreme je resurs koji ne možete da vratite, i kada pričamo o tome čega sam se odrekla padnu mi na pamet obične stvari kao sto su odlazak u bioskop, pozorište, dečji rođendani, ali pre svega vreme provedeno sa mojim sinom i roditeljima. Kada bolje razmislim, oni su ustvari najveće žrtve.

1 / 7 Foto: Instagram

Kako ćeš provesti Božić, kako si kao dete slavila, umeš li da pravis česnicu i ko uvek nađe paricu u njoj?

- U krugu porodice, Božić pamtim kao najlepši praznik koji tradicionalno slavimo i kog se najradije sećam iz detinjstva. Svi bi se okupljali i gledali ko će da dobije novčić a mama je nekako uvek nameštala da to budem ja, mojoj radosti nije bilo kraja i beskrajno sam joj zahvalna na tim trenucima

Tvoji budući planovi i poruka za čitaoce Espreso portala?

- Moji planovi su pre svega vezani za mog sina, kome želim da odraste u dobrog i časnog čoveka, nema veće sreće za roditelje od toga jer ako promašite kod dece, svi materijalni uspesi su vam bezvredni. Čitaocima želim pre svega puno zdravlja, volela bih da se više smeju i raduju, da više vremena provode sa svojom porodicom i da sve njih ispunjava velika ljubav jednih prema drugima.

Ana Grozdanović
foto: Privatna arhiva

Bonus video:

14:25

Espreso Interjvu: Ana Grozdanović

(Espreso/E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.