AU, KAKVA JE! Srpska političarka se skinula u mini haljinu, SVI BULJILI U DONJI DEO: Od HOT izgleda boli glava!
Foto: Instagram

oduševila

AU, KAKVA JE! Srpska političarka se skinula u mini haljinu, SVI BULJILI U DONJI DEO: Od HOT izgleda boli glava!

Inače, Ana Grozdanović je srpska diplomirana pravnica, a sledbenik politike koju je u amantet SPS-u ostavio njen osnivač Slobodan Milošević.

Objavljeno: 20:15h

Nije ni čudo što mlada političarka važi za jednu od najatraktivnijih i najlepših dama na domaćoj političkoj sceni, obzirom da poslednja fotografija Ane Grozdanović i opravdava tu titulu, a malo je reći da izgleda kao milion dolara i kao da je sada sišla sa modne piste.

Po svemu sudeći, fatalna plavuša je rešila da izađe na večeru, a za tu priliku je obukla mini crnu haljinu koja odlično prati njenu izvajanu liniju tela i dugu bundu iste boje, a sve to upotpunila je kapom, kaišem oko struka i elegantnim štiklama crvene boje. Crveni karmin koji je nanela na usne samo je naglasio strast, energiju i senzualnost, tako da je ona prosto blistala, dok su pratioci bili opčinjeni njenim savršenim izgledom.

Momci, šta čekate? Nedopustivo je da ovakva dama bude sama!

Ana Grozdanović
foto: Privatna arhiva

Inače, funkcionerka glavnog odbora Socijalističke partije Srbije je više puta pokazivala da su joj mini haljine među omiljenim odevnim predmetima, a njena izdanja u kratkoj odeći su mnogo puta nailazili na veliki broj reakcija i komentara, međutim bilo je i kritika, obzirom da neki smatraju da se neprikladno oblači za jednu damu sa političke scene. Međutim, Ana je umela da odgovori kritičarima, tako da je naglasila da su kritike te vrste krajnje površne. Ali, moramo da priznamo da komplimenti na račun njenog izgleda umnogome prednjače, tako da je redovno obasipaju mnogobrojnim komplimentima, a to ni ovog puta nije izostalo.

- Zahvalno srce je magnet za čuda. - napisala je ona uz malo provokativniji snimak, a mnogi su uživali dok su je gledali u ovom izdanju i atraktivnoj kombinaciji, a neki su je čak uporedili i sa pevačicom Lepom Brenom.

- "Prelepa žena. A ova kombinacija je vrh", "Prelepa dama, puna ženstvenosti","Prava lejdi","Divna", "Lepa Brena", "Wow, prelepa si", samo su neki od pregršt oduševljenih komentara.

Podsetimo, Anu Grozdanović na društvenoj mreži "Instagram" prati 111.000 ljudi, što je stavlja na listu jedne od najpraćenijih mladi političarki, a ona upravo tu svoju popularnost koristi da što na bolji način prezentuje sebe i svoju stranku, tako da je redovno u iskazivanju jasnih političkih stavova i ciljeva.

Inače, Ana Grozdanović je srpska diplomirana pravnica, a sledbenik politike koju je u amantet SPS-u ostavio njen osnivač Slobodan Milošević, ali i njegove supruge Mirjane Marković. Mnogi su pozitivno iznenađeni njenim besprekornim zalaganjem za tu stranku, te komentarišu da je ona jedan od najglasnijih i najvrednijih zagovornika njihovog političkog angažmana i rada.

Ana Grozdanović
foto: Privatna arhiva

Bonus video:

14:25

Espreso Interjvu: Ana Grozdanović

(Espreso/E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.