MALA KIDA, SVE PRŠTI! Ana Grozdanović u ESPRESO PAPARACU, ovo je njeno NAJSEKSIPILNIJE IZDANJE! (FOTO)
Ana Grozdanović, Foto: Espreso

espreso paparaco

MALA KIDA, SVE PRŠTI! Ana Grozdanović u ESPRESO PAPARACU, ovo je njeno NAJSEKSIPILNIJE IZDANJE! (FOTO)

Atraktivnu političarku koja već mesecima unazad puni stupce medija i privlači veliku pažnju javnosti spazili smo u njenom omiljenom butiku u rodnom gradu, a prizore koje smo zabeležili neće vas ostaviti ravnodušnim.

Objavljeno: 09:11h

Budno oko Espreso Paparaca uhvatilo je zgodnu političku Anu Grozdanović prilikom pazarenja odeće u Nišu. Poznato je da članica glavnog odbora Socijalističke partije Srbije slovi za jednu od najstilizovanijih dama na političkoj domaćoj sceni, te da sa velikom pažnjom i ukusom bira elegantne i ekstravagantne kombinacije, a nedavno nam je otkrila da svoje omiljene komade pronalazi u Fashion M butiku kod svoje drugarice u rodnom gradu Nišu.

Ana Grozdanović
foto: Instagram

Dok je ona isprobavala razne haljine, mi smo krišom uspeli da zabeležimo par kadrova koji su melem za oči, tako da vam ih ovom prilikom eksksluzivno prikazujemo, a bez sumnje možemo da garantujemo da ćete i vi uživati u prizoru.

Grozdanovićeva je blistala u dugoj crnoj haljina sa dubokim dekolteom, a sve to upotpunila je štiklama iste boje, tako da je tom prilikom pokazala savršeno vitku figuru, a dodatan efekat daje šlic koji otvara nogu.

1 / 3 Foto: Espreso

Onda je Ana rešila da zagolica maštu jačem polu malom "atraktivnijom" kombinacijom. Pripijena crvena haljina je dodatno istakla njeno zgodno telo, a šešir iste haljini daje dovoljnu dozu elegancije, dok sve je to upotpunila crnim štiklama. Vidimo da joj je za oko zapala i bunda, tako da verujemo da već unapred ima osmišljenu varijantu.

Ana Grozdanović
foto: Espreso

A za sami kraj nešto od čega će vam potpuno zastati dah. Atraktivna Socijalistkinja odlučila je da isproba i mini-haljinu na brete u kraljevskoplavoj boji, a ona je na pravi način istakla njene vitke noge, a sve to upotpunila je dubokim čizmama iste boje, tako da je napravila pun pogodak.

1 / 2 Foto: Espreso

Podsetimo, Ana Grozdanović je rođena 1995. godine u Nišu. U rodnom gradu je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Nišu. Uživa veliku popularnost na društvenim mrežama. Samo na „Instagramu“ je trenutno prati preko 110 hiljada ljudi. Već sa 18 godina je postala član SPS, a veće učešće u stranci uzela je tokom kampanje za Parlamentarne izbore 2020. godine. U intervjuu koji je dala jednom domaćem mediju istakla je da su joj politički uzoru Ivica Dačić i Snežani Paunović.

1 / 6 Foto: Instagram

Bonus video:

14:25

Espreso Interjvu: Ana Grozdanović

(Espreso/ Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.