VUČIĆ POSLAO PORUKU KURTIJU! Nemoj više da nam pretiš, nemojte da se igrate tih igara sa nama!
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug printscreen

dokle više?

VUČIĆ POSLAO PORUKU KURTIJU! Nemoj više da nam pretiš, nemojte da se igrate tih igara sa nama!

Podsetimo, predsednik je danas prisustvovao svečanoj akademiji povodom obeležavanja 950 godina manastira Svetog Prohora Pčinjskog, gde je i primio orden Prepodobnog Prohora Pčinjskog

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da "nisu neki dani pred nama i nije ružičasta situacija i nije vreme za velike reči već za čvrst stav i da pokažemo koliko želimo dijalog."

On je istakao da je treba da pokažemo koliko nam je važno da gledamo u budućnost i da sačuvamo mir i stabilnost.

Na pitanje o Kurtijevim pretnjama tužbom za genocid predsednik je imao poruku za njega.

- Svakog dana albansko rukovodstvo napada Srbiju. On to ponavlja kao Paja Patak svaki dan. Moja poruka Kurtiju je nemoj više da nam pretiš, nemojte da se igrate tih igara sa nama. On će nama da preti tužbom za genocid, a mi ćemo da se sigiramo, pa će neko treći da ih spreči, a nama da traži da priznamo Kosovo.

Podsetimo, predsednik je danas prisustvovao svečanoj akademiji povodom obeležavanja 950 godina manastira Svetog Prohora Pčinjskog, gde je i primio orden Prepodobnog Prohora Pčinjskog.

Kako je predsednik ranije najavio sutra putuje u Brisel gde ga očekuju važni sastanci i razgovori, a u utorak je i nastavak dijaloga sa Prištinom.

- Sutra idem u Brisel, uprkos silnim pritiscima i pretnjama borićemo se za Srbiju, nećemo biti ničiji podanici, bićemo samo sluge svoga naroda i svoje države.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.