TREBA DA SE VAKCINIŠEMO DA BISMO SE VRATILI NORMALNOM ŽIVOTU I NAŠIM POSLOVIMA: Zorana Mihajlović u AKCIJI ESPRESA
Zorana Mihajlović, Foto: Zoran Petrović

BUDITE ODGOVORNI - VAKCINIŠITE SE!

TREBA DA SE VAKCINIŠEMO DA BISMO SE VRATILI NORMALNOM ŽIVOTU I NAŠIM POSLOVIMA: Zorana Mihajlović u AKCIJI ESPRESA

- Mislim da možemo da budemo ponosni na našu državu jer je jedna od retkih zemala u svetu koja je obezbedila sve vakcine koje danas postoje na svetskom tržištu, navela je Mihajlović

Objavljeno:

Vakcine se naširoko smatraju jednim od najvećih medicinskih dostignuća savremenog sveta, a obzirom da su nam one dostupne, nema razloga da se ne vakcinišemo i spasimo sebi život.

Upravo zato, portal Espreso je pokrenuo "vaksersku" kampanju sa ljudima iz javnog života kojima verujete.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Srbije, Zorana Mihajlović odazvala se našoj kampanji rekavši da je vakcinacija pravi i jedini put da se vratimo našim normalnim životima i poslovima.

00:50

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Zorana Mihajlović

- Dragi građani i građanke Srbije, treba da budemo odgovorni. Treba da budemo odgovorni prema sebi, ali i našim porodicama, kao i državi. Pozivam sve da se vakcinišu jer to znači da ćemo moći da se vratimo jednom pristojnom, normalnom životu kakav smo imali pre ove ogromne, globalne pandemije, ali isto tako znači da ćemo moći da radimo normalano. A, država da bi opstala i naše porodice da bi mogle da opstanu, mi moramo imati naš posao i raditi. Mislim takođe da možemo da budemo ponosni na našu državu jer je jedna od retkih zemala u svetu koja je obezbedila sve vakcine koje danas postoje na svetskom tržištu da se njome njeni građani vakcinišu. Budimo odgovorni, vakcinišimo se, apelovala je Zorana Mihajlović.

Podsetimo, vakcine svake godine spreče procenjenih dva do tri miliona smrti, zaustavivši više od 20 smrtonosnih bolesti, prema podacima Svetske zdravstvene organizacije (SZO).

BUDITE ODGOVORNI!

VAKCINIŠITE SE!

Bonus video:

01:39

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Ivica Dačić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.