VELIKA AKCIJA ESPRESA: Kapetan Dragan je izgubio saborca i prijatelja zbog KORONE, a sada ima VAŽNU PORUKU! (VIDEO)
Kapetan Dragan, Foto: Privatna arhiva

BUDITE ODGOVORNI - VAKCINIŠITE SE!

VELIKA AKCIJA ESPRESA: Kapetan Dragan je izgubio saborca i prijatelja zbog KORONE, a sada ima VAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Našoj kampanji se odazvao i Kapetan Dragan, koji se oprostio od svog saborca, ali i velikog prijatelja koji je izgubio bitku upravo sa ovim virusom....

Objavljeno:

Portal Espreso je pokrenuo "vaksersku" kampanju sa ljudima iz javnog života kojima verujete.

Vakcine se naširoko smatraju jednim od najvećih medicinskih dostignuća savremenog sveta, a obzirom da su nam one dostupne, nema razloga da se ne vakcinišemo i spasimo sebi život.

Našoj kampanji se odazvao i Kapetan Dragan, koji se oprostio od svog saborca, ali i velikog prijatelja koji je izgubio bitku upravo sa ovim virusom.

01:45

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Kapetan Dragan

Poslao je i sledeću poruku:

- Po poslednji put Nikola, pozdravljaju te tvoja braća Knindže, Crvene beretke i Vučiji čopor čiji će urlik uvek plašiti neprijatelja baš kao i onda kada smo se prvi put sreli. Slava našem Nikoli i Bog da mu oprosti sve grehe, a srpski narod da ga pamti dok postoji, poručio je Kapetan Dragan dodavši:

- Kovid 19 je upravo odneo život našeg heroja koji je sve bitke dobio, osim ove sa nevidljivim neprijateljem. Ostali smo bez našeg heroja prve Crvene beretke, Nikole Simića Cige.

Kapetan Dragan je apelovao na srpsku javnost da se vakciniše i time zaštiti od opasnog virusa.

- Najveća pošast je zadesila našu planetu. Preko sto miliona ljudi je zaraženo ovom boleštinom. Odgovornost je na nama, vakcinišimo se jer vakcina nema alternativu, poručio je Kapetan Dragan.

Podsećamo, posle dvonedeljne borbe sa virusom korona preminuo je legendarni specijalac Nikola Simić Cigo (64).

Ovog penzionisanog oficira MUP Srbije saborci ali i svi oni koji su ga poznavali, nazivali su prvom i najčistijom beretkom. Ostaće upamćen kao jedan od prvih boraca koji su stali na branik otadžbine i neprikosnoveni komandant Knindži.

Simić je bio komandant odreda Poskok, imao je najviše borbenih akcija i iskustva. Bio je pripadnik MUP Srbije, a u penziju je otišao kao specijalac Protivterorističke jedinice (PTJ). Simića je drzava zbog njegovih zasluga više puta odlikovala.

Vakcine svake godine spreče procenjenih dva do tri miliona smrti, zaustavivši više od 20 smrtonosnih bolesti, prema podacima Svetske zdravstvene organizacije (SZO).

BUDITE ODGOVORNI!

VAKCINIŠITE SE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.