MEĐU PRVIMA SAM SE VAKCINISALA I REVAKCINISALA, URADITE TO I VI: Irena Vujović u VELIKOJ AKCIJI ESPRESA
Irena Vujović, Foto: Privatna arhiva

BUDITE ODGOVORNI - VAKCINIŠITE SE!

MEĐU PRVIMA SAM SE VAKCINISALA I REVAKCINISALA, URADITE TO I VI: Irena Vujović u VELIKOJ AKCIJI ESPRESA

- Drago mi je što se veliki broj naših građana odlučio za neku od vakcina, i što je Srbija među prvim zemljama u Evropi po broju vakcinisanih na milion stanovnika, rekla je Irena Vujović

Objavljeno:

Portal Espreso je pokrenuo "vaksersku" kampanju sa ljudima iz javnog života kojima verujete.

Vakcine se naširoko smatraju jednim od najvećih medicinskih dostignuća savremenog sveta, a obzirom da su nam one dostupne, nema razloga da se ne vakcinišemo i spasimo sebi život.

Našoj kampanji se odazvala i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović koja je apelovala na građane da se vakcinišu.

- Apelujem na građane Srbije koji to nisu učinili da se što pre vakcinišu i time doprinesu imunizaciji stanovništva protiv virusa Kovid19. Drago mi je što se veliki broj naših građana odlučio za neku od vakcina, i što je Srbija među prvim zemljama u Evropi po broju vakcinisanih na milion stanovnika. Ipak, potrebno je da to učinimo svi, jer je u imunizaciji spas. Među prvima sam se vakcinisala i revakcinisala, što svima preporučujem, posebno u uslovima u kojima je država obezbedila da svaki građanin može da bira vakcinu koju želi, navela je Irena Vujović.

Podsetimo, vakcine svake godine spreče procenjenih dva do tri miliona smrti, zaustavivši više od 20 smrtonosnih bolesti, prema podacima Svetske zdravstvene organizacije (SZO).

BUDITE ODGOVORNI!

VAKCINIŠITE SE!

Bonus video:

00:45

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Dragan Šutanovac

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.