VAKCINOM ČUVATE SVOJE I ZDRAVLJE VAŠIH NAJBLIŽIH! Dačić podržao akciju Espresa, poslao je veoma JAKU PORUKU
Ivica Dačić vas poziva da se vakcinišete, Foto: Damir Dervišagić, Ilustracija/Espreso.co.rs

BUDITE ODGOVORNI - VAKCINIŠITE SE!

VAKCINOM ČUVATE SVOJE I ZDRAVLJE VAŠIH NAJBLIŽIH! Dačić podržao akciju Espresa, poslao je veoma JAKU PORUKU

Predsednik Narodne skupštine Srbije poziva sve da se imunizuju

Objavljeno:
  • 170

Portal Espreso je pokrenuo "vaksersku" kampanju sa ljudima iz javnog života kojima verujete.

Vakcinacija je najdelotvorniji i najefikasniji način zaštite pojedinca i zajednice od zaraznih bolesti. Krajnji cilj jes iskorenjivanje bolesti koje mogu da imaju težak tok sa trajnim posledicama po zdravlje.

U ovom slučaju, kao što nam je svima već više od godinu dana poznato, naš neprijatelj je koronavirus, koji izaziva smrtonosnu bolest kovid-19.

Vakcine se naširoko smatraju jednim od najvećih medicinskih dostignuća savremenog sveta, a obzirom da su nam one dostupne, nema razloga da se ne vakcinišemo i spasimo sebi život.

Našoj kampanji se odazvao i predsednik Narodne skupštine Srbije i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, koji apeluje na građane da se svi vakcinišu.

- Savremeno čovečanstvo nosi i velike izazove. Jedan od tih izazova jesu i pandemije, odnosno zarazne bolesti za koje čovek ne zna ni kada mogu da dođu, ni odakle, ni koliko će biti opasne. Verovatno niko nije mogao da pretpostavi koliko će dugo ova pandemija trajati i koliko će imati fatalne posledice po čitav svet, ne samo po broju žrtava, nego i po promeni društvenog ponašanja, celog sveta. Zato, mislim da je veoma važno da se izborimo sa pandemijom. Ja sam vakcinisan. Nije bitno koja je vakcina u pitanju; u mom slučaju je to bila ruska vakcina. Nisam imao nikakve probleme posle prijema te vakcine. Preporučio bih zaista svim građanima da spašavaju svoje živote putem vakcinisanja. Ali ne samo svoje živote, nego i živote svojih najbližih. Oni koji pozivaju ljude da se ne vakcinišu im ne misle dobro. Sigurno je da sve farmaceutske kuće imaju svoje interese, ali krajnji interes bi moralo da bude zdravlje ljudi, koje je najvažnije. Zato, najozbiljnije shvatite ovo. Pozivam sve da se vakcinišu, da spasimo svoje zdravlje, ali i zdravlje naših najbližih - poručio je Dačić.

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Ivica Dačić
01:39

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Ivica Dačić

Podsetimo, vakcine svake godine spreče procenjenih dva do tri miliona smrti, zaustavivši više od 20 smrtonosnih bolesti, prema podacima Svetske zdravstvene organizacije (SZO).

BUDITE ODGOVORNI!

VAKCINIŠITE SE!

Bonus video:

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Predrag Azdejković
00:39

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Predrag Azdejković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media