Miša Vacić prognozira rezultate izbora: KO JE FAŠISTA, KO CIRKUZANT, a ko POBEĐUJE?
Foto: Filip Plavčić

iskreno do koske

Miša Vacić prognozira rezultate izbora: KO JE FAŠISTA, KO CIRKUZANT, a ko POBEĐUJE?

Za Espreso političke kandidate komentariše nekadašnji portparol desničarske organizacije “SNP 1389” i bivši savetnik u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju
Objavljeno: 20:02h

Milan Stamatović

foto: Fonet

- Domacin sa Zlatibora me neverovatno razocarao svojim pozivom CIA/NATO kandidatima na razgovor, zbog KVAZI ne regularnosti izbornog procesa. Tako da se uprkos zanimljive radne akcije, ovim svrstao na stranu protiv stabilnosti svoje drzave.

Miroslav Parović

foto: Nemanja Pančić

Jedan iskren, čestit dobar momak. On je nešto poput Šešelja. Ima dobre, zdrave ideje, povezivanje sevropskom desnicom, s novom Evropom, očigledno je da nije saradnik agencije "CIA" i NATO-a i da nije protiv svoje zemlje. Dobar je izbor njegovog trećeg puta, da nije za ili protiv Vučića već da postoji i neki treći put. On kao treći igrač, koji nije ni država niti onaj koji hoće da ruši državu će proći kako će proći, a ja mu svakako želim što bolji rezultat.

Nenad Čanak

foto: Fonet

Čanak je fašista. Iskreno, baš iskreno fašista.

Luka Maksimović

foto: Dragan Kadić

On je jednokratni cirkuzant i eksperiment Srđe Popovića. Prvo je bio zanimljiv Mladenovčanima, sad je zanimljiv mladima po Srbiji, ali vrli brzo će se izgustirati. Već na sledećim izborima neće imati nikakvu popularnost. On je trenutni talas koji dolazi i prolazi kao letnji hit. On je slušan tokom jednog leta i više ga se posle niko ne seća. Videlo se u njegovim gostovanjima u par emisijama da nema nikakav predlog, nikakvu ideju, nikakvu poruku, ništa. Zanimljiva je pojava kao beli konj u odelu sa vunenim čarapama, tako čupav. Ali to je nešto što može biti zanimljivo samo jednu kampanju, i bespredmetno je o njemu razmišljati za sledeće izbore.

(Suzana Trajković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.