Miša Vacić prognozira rezultate izbora: KO JE FAŠISTA, KO CIRKUZANT, a ko POBEĐUJE?
Foto: Filip Plavčić

iskreno do koske

Miša Vacić prognozira rezultate izbora: KO JE FAŠISTA, KO CIRKUZANT, a ko POBEĐUJE?

Za Espreso političke kandidate komentariše nekadašnji portparol desničarske organizacije “SNP 1389” i bivši savetnik u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju
Objavljeno: 20:02h

Vuk Jeremić

foto: FoNet

Nešto bolje pripremljen glumac od strane zapadne agenture. Dok je Janković ekstremni jurišnik, Jeremić je upakovan kao neka građanska desnica koja je tu da privuče simpatije građana onih koje Janković ne može da pridobije. Znači Janković je jedan od onih koji bi šamarali i vešali svoje neistomišljenike, kako to često pišu na Tviteru, a kod Vuka je to umerenije zbog čega mislim da je on opasniji.

On je oličenje poslovice "Vuk u jagnjećoj koži". Dodao bih za njega onu dečiju pesmicu:

- Vuče, vuče bubo lenja, šta će reći pokolenja, vodio si život buran a ostao nekulturan - to je apropo onog njegovog prevrtanja stolova u Njujorku i bahatog života u kom imitira "Seks i grad". Takva osoba nam ne treba pogotovo zato što je nejasno odakle mu milioni za kampanju. On je perfidnije oružje od Jankovića.

Boško Obradović

foto: Petar Lazović

On je zadnji deo na toj skali NATO kandidata.Janković je ektremna levica, Jeremić je centar, a ekstremna desnica agencije "CIA" i američke izgubljene administracije Hilari Klinton je Boško Obradović. On je klasični NATO desničar i totalno je razobličen svojim napadima na Putina i Vučića i rusko oružje. Niko ne može da bude iskreni srpski desničar ako se protivi naoružavanju svoje države i vojske. Njegova osuda je pokazala ko je zapravo centar moći koji stoji iza njega a to su CIA i NATO. Putin i rusko oružje su mač koji pokazuje ko je na kojoj strani. Boško Obradović je nastupio protiv tvoga, i tu više nema laže! Oni su kukavičje jaje postavljeno od strane NATO-a administracije za srpsku desnicu.

Saša Radulović

foto: Beta

Dosta je bilo. Običan cirkuzant i dosta je bilo Saše Radulovića!

Aleksandar Popović

foto: Beta

DSS - zar oni još uvek postoje?

Pošto ja znam da ne postoje?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.