Miša Vacić prognozira rezultate izbora: KO JE FAŠISTA, KO CIRKUZANT, a ko POBEĐUJE?
Foto: Filip Plavčić

iskreno do koske

Miša Vacić prognozira rezultate izbora: KO JE FAŠISTA, KO CIRKUZANT, a ko POBEĐUJE?

Za Espreso političke kandidate komentariše nekadašnji portparol desničarske organizacije “SNP 1389” i bivši savetnik u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju
Objavljeno: 20:02h

Predsednički izbori su na pragu. U nedelju će predsednika birati gotovo cela Srbija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ukupan broj birača u Srbiji koji će imati pravo glasa na predsedničkim izborima 2. aprila iznosi 6.724.172. Na izbornoj listi nalazi se 11 imena.

Predsednički kandidati su: Aleksandar Vučić, Saša Janković, Vojislav Šešelj, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Saša Radulović, Aleksandar Popović, Milan Stamatović, Miroslav Parović, Nenad Čanak, Luka Maksimović.

Za Espreso ovog puta političke kandidate, ali i njihovu politiku komentarisao je Miša Vacić, nekadašnji portparol desničarske organizacije “SNP 1389” i bivši savetnik Kabineta za Kosovo i Metohiju.

On za Espreso otkriva ko je njegov favoriti i za koga veruje da će odneti pobedu 2. aprila.

Favorit Miše Vacića je Aleksandar Vučić, za koga je takođe ubeđen da će odneti pobedu.

- On pobeđuje u prvom krugu, a svi oni koji budu imali manje procenata od Belog treba da se penzionišu,. Ako jedan šarlatan može da ima više od njih njima nije mesto na taj način da budu u politici. Mislim da su zato demokrate, Tadić, Živković i svi ostali izabrali Sašu Jankovića da bi njega žrtvovali. Onaj Ko bude drugi postaće neko u koga će CIA i NATO uložiti sve da bi srušili stabilnost Srbije i vratili nas u onaj mrak 2000. godina kad se gubilo, pljačkalo, kad se država izdavala, hapsila omladina...

Ovo su njegovi komentari o predsedničkim kadnidatima:

Aleksandar Vučić

foto: Dado Đilas

Za njega bih posebno istakao podršku Viktora Olbana, podršku Vladimira Putina, ali i njegove stranke Jedinstvena Rusija. Mislim da je time nedvosmisleno i jasno pokazano svim ljudima koji njih cene kao simbole slobodnog sveta koji pružaju otpor CIA administraciji i NATO imperijalizmu da su oni prepoznali u Vučiću lidera slobodnog sveta za Balkan. Znači ne samo za Srbiju, nego za ceo Balkan jer on prevazilazi sve granice.

Saša Janković

foto: Printscreen/Youtube

On je srpska Hilari. Tačnije, on je Hilari na ovim izborima. Verujem da će proći kao Klinton, a da kako iza njega stoji ta agresivna liberalna klika koja je zapravo samo u deklarativnim navodima tolerantna i demokratska a vodi se istim govorom mržnje i progonom neistomišljenika, baš kao kod Hilari.

Saša Janković protiv Vučiča zajedno sa svojim pristalicama nastupa mržnjom, tako da je on oličenje agresivne liberalno-građanske totalitarnog pogleda na svet. Oni da se pitaju svoje političke protivnike bi zatvarali a možda i pogubili. Iz njihove mržnje koja se oseća u svakom njihovom nastupu je sve očigledno kakvi su oni zapravo.

Vojislav Šešelj

foto: Promo

Šešelj ima moje velike simpatije. Saglastan sam da je njegova ideologija besmrtna, ali ona nije barem u ovom trenutku ili barem ne na taj način održiva. Drago mi je što nije u istom taboru sa ovim mrziteljima, liberalno građanskim dosovskim CIA NATO kandidatima.

Šešelj se dosledno bori za svoje ideje, s tim što trenutno vreme nije da su te ideje na taj način za realizaciju ali barem ne radi protiv svoje države kao drugi kandidati. On se politički ne slaže sa Vučićem, ima svoju ideju, ali to nije razlog da radi za stranu agenturu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.