KO JE HUSEIN MEMIĆ, NOVI MINISTAR TURIZMA: Dugogodišnji saradnik Rasima Ljajića koji ga je i kandidovao
Husein Memić, Foto: Printscreen

BIOGRAFIJA

KO JE HUSEIN MEMIĆ, NOVI MINISTAR TURIZMA: Dugogodišnji saradnik Rasima Ljajića koji ga je i kandidovao

Memić je dodao da je zahvalan Rasimu Ljajiću, predsedniku Sandžačke demokratske partije što ga je predložio na ovu funkciju

Objavljeno:

Husein Memić biće novi ministar turizma, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Memić je široj javnosti slabije poznat, ali radi se o dugogodišnjem saradniku Rasima Ljajića, koji je i sam držao ovaj resor, a koji ga je sada i kandidovao za tu poziciju.

- Završio sam turizam i hotelijerstvo. Nekoliko godina sam bio u Upravnom odboru Turističke organizacije Novog Pazara, bio sam direktor Kulturnog centra u Novom Pazaru, osnovao festival Stari grad, tako da mi je turizam veoma dobro poznat - rekao je Memić i dodao da mu je naročito blizak manifestacioni turizam.

1 / 3 Foto: photomaster

Istakao je da će mu biti veliki izazov da bude ministar turizma, s obzirom na rezultate koji se u ovoj oblasti postižu, a koji su rekordni.

Memić je dodao da je zahvalan Rasimu Ljajiću, predsedniku Sandžačke demokratske partije što ga je predložio na ovu funkciju kao i na tome što je ovaj Ljajićev predlog prihvaćen.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.