VUČEVIĆ OBJASNIO ZAŠTO ZORANA MIHAJLOVIĆ I NEBOJŠA STEFANOVIĆ NISU U NOVOJ VLADI!
Miloš Vučević, Foto: Printscreen/RTV

"NE RADI SE O KAZNI"

VUČEVIĆ OBJASNIO ZAŠTO ZORANA MIHAJLOVIĆ I NEBOJŠA STEFANOVIĆ NISU U NOVOJ VLADI!

On je odbio da potvrdi da li će Aleksandar Vulin biti novi direktor BIA, napominjući da će o tome odlučivati Vlada Srbije

Objavljeno:

- Ja verujem da će vlada u narednom periodu biti dostojna u narednom periodu i da će biti dobar partner sa predsednikom Republike. Veoma sam ponosan što smo predložili vanstranačke ličnosti i ubedljivo najveći broj žena kao članice vlade. Time pokazujemo da smo spremni da i dalje demokratizujemo društvo. Neće biti lako, nije da kukako i da glumimo neke lažno zabrinute ljude, ali gledamo realno na stvari koje se oko nas dešavaju. Gledaćemo da sačuvamo ovaj naš brod koji se zove Srbija i da Srbija sedi na ‘srpskoj stolici - naveo je on.

Miloš Vučević
foto: screenshot Pink tv

Vučević je rekao da se očekuje da sednica Skupštine Srbije bude zakazan za utorak i da će se tad Ana Brnabić izložiti svoj ekspoze.

On je odbio da potvrdi da li će Aleksandar Vulin biti novi direktor BIA, napominjući da će o tome odlučivati Vlada Srbije.

Govoreći o odlascima Nebojše Stefanovića i Zorane Mihajlović iz Vlade Srbije, on je rekao da ne razume zašto se to tumači kao kazna.

- Ne radi se uopšte o kazni, već morate povremeno da menjate tim i dajete šansu drugim ljudima. Onda ne morate da imate izbore, već samo prepisujete vladu iz mandata u mandat. Prirodno je da se menja sastav. Ovaj sastav vlade je neka kombinacija, imate ljude koji su ranije bili ministri, mandatarku koja je i ranije bila premijerka i 13 novih lica -naglasio je Vučević.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.