PEDOFIL IZ ŠAPCA VRAĆEN IZA REŠETAKA: Sud obrazložio odluku!
Pedofil Aleksandar Isaković, Foto: Printscreen/facebook

konačno

PEDOFIL IZ ŠAPCA VRAĆEN IZA REŠETAKA: Sud obrazložio odluku!

Otac oštećene devojčice kaže da je greška koja je načinjena ispravljena i da je ovo pobeda, ali da bi voleli da do ovoga nikad nije ni došlo

Objavljeno:

Pedofil (38) iz okoline Šapca koji je obljubio svoju maloletnu komšinicu (12) u junu 2021, već je sproveden u Kazneno-popravni zavod u Šapcu.

On je na slobodi proveo svega 10 dana, pošto mu je 21. januara Viši sud u Šapcu ukinuo pritvor uz obrazloženje “da javnost više nije uznemirena”. Međutim, pošto su roditelji devojčice javno negodovali zbog ove odluke, Apelacioni sud u Novom Sadu juče je preinačio ovo rešenje Višeg suda u Šapcu, te je okrivljeni za obljubu svoje maloletne komšinice odmah vraćen iza rešetaka.

Iz šabačkog Višeg suda za Kurir su objasnili zbog čega je muškarac (38) vraćen u pritvor.

– Rešenjem Apelacionog suda u Novom Sadu od 28. januar 2022. godine preinačeno je rešenje Višeg suda u Šapcu od 21. januara 2022. kojim je prekinut pritvor prema okrivljenom i to tako što je Apelacioni sud u Novom Sadu produžio pritvor protiv okrivljenog na osnovu člana 211.st.1.tač.4ZKP uz stav da je u konkretnom slučaju i dalje postoji uznemirenje javnosti koje bi moglo ometeti nesmetano i pravično suđenje. Okrivljeni je dana 31. januara 2022. godine smešten u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda u Šapcu – kažu iz Višeg suda u Šapcu.

Otac oštećene devojčice kaže da je greška koja je načinjena ispravljena i da je ovo pobeda, ali da bi voleli da do ovoga nikad nije ni došlo.

– Možemo da dišemo normalnije, ali veliki je pritisak bio ovih dana na nama i sad smo trenutno pod sedativima, i supruga i ja. Valjda nam je sve došlo na naplatu. Koliko nam je laknulo nakon saznanja da je manijak vraćen u pritvor, toliko bismo voleli da se ovo nikada nije ni desilo – kaže nesrećni čovek.

Bonus video:

00:44

NESREĆA NA PUTU MILOŠ VELIKI KOD TAKOVA: Sudarili se auto i grtalica, olupao branik i haubu o raonik

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.