STRAŠNO JE TO ŠTO SMO PROŽIVELI, NE MOŽE DA SE OPIŠE: Oglasio se otac devojčice koju je obljubio pedofil iz Šapca
Pedofil Aleksandar Isaković, Foto: Printscreen/facebook

STRAŠNO

STRAŠNO JE TO ŠTO SMO PROŽIVELI, NE MOŽE DA SE OPIŠE: Oglasio se otac devojčice koju je obljubio pedofil iz Šapca

Pritvor mu je ukinut zbog nedovoljnog interesovanja javnosti za slučaj, a sada je u isti vraćen jer je ova vest izazvala veliku buru u javnosti?

Objavljeno:

Otac oštećene devojčice kaže da je dobio nezvanično potvrdu da je muškarac (38) koji je nakon šestomesečnog pritvora pušten na slobodu iako je u junu prošle godine obljubio njegovu ćerku, vraćen u pritvor.

Podsetimo, prošlog petka je Viši sud u Šapcu ukinuo pritvor muškarcu, optuženom da je obljubio svoju maloletnu komšinicu na jednoj proslavi 19. juna 2021. Ova vest izazvala je veliku buru u javnosti, a razlog zbog kog je optuženom ukinut pritvor, u kom je proveo šest meseci, po mnogima je skandalozan. Naime, pritvor mu je ukinut zbog nedovoljnog interesovanja javnosti za slučaj?!

- Nadam se da će ovaj naš slučaj pomoći nekim drugim devojčicama i drugim ljudima koji proživljavaju ovako nešto, jer ovo nije smelo da se desi. Šest meseci smo se borili sa tim, a kad je pušten vratili smo se na početak, kao da je deset dana prošlo od toga... To je strašno i ne može da se opiše. Zato se nadam da više sudovi neće da potpisuju odluke po automatizmu, jer ne možete ni da zamislite kako je onome ko to proživaljava. Ovo je ispravna odluka i hvala svima koji su nam pomogli u ovoj borbi - rekao je on.

Bonus video:

00:41

Nasilje u Srednjoj školi “Nikola Tesla” u Batočini

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.