SILOVATELJ S MIRIJEVSKOG BULEVARA SE PRIŠUNJAO ŽRTVI: Ona ga nije čula iz jednog razloga
Ilustracija, Foto: Espreso, Profimedia

STRAVIČNO!

SILOVATELJ S MIRIJEVSKOG BULEVARA SE PRIŠUNJAO ŽRTVI: Ona ga nije čula iz jednog razloga

Navodno, rekao je devojci da ustane, a kada je to učinila, stavio joj je ruke oko vrata i naredio joj da pođe

Objavljeno: 12:10h

Dragan D. (31) uhapšen je juče rano ujutru zbog sumnje da je prethodne noći silovao devojku (22) u beogradskom naselju Karaburma, na Mirijevskom bulevaru.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećnu devojku presreo je pola sata posle ponoći na ulici, udario je u glavu, navukao joj kapuljaču i uz pretnje je seksualno zlostavljao.

Udarci

- Devojka je sama išla Mirijevskim bulevarom, najverovatnije je na ušima imala slušalice, pa zbog toga nije ni primetila da joj se neko približava. Dragan D, kako se sumnja, prišunjao joj se s leđa, zgrabio kapuljaču jakne koju je nosila, navukao joj je na glavu i oborio na zemlju - otkriva izvor Kurira.

Navodno, devojka je počela da vrišti i doziva pomoć, ali nikoga nije bilo u blizini.

- Osumnjičeni, koji je krupniji od nje, stavio joj je ruku na usta i rekao joj: "Ćuti, neću ti ništa" - otkriva naš sagovornik.

Navodno, rekao je devojci da ustane, a kada je to učinila, stavio joj je ruke oko vrata i naredio joj da pođe.

- Odvukao ju je iza zgrade u Ulici Jure Keroševića, a pošto je odbila da skine garderobu, on joj je sam strgao helanke i donji veš, pa ju je, kako se sumnja, silovao i naterao da ga oralno zadovoljava - otkriva izvor Kurira:

- Devojka ga je iste večeri prijavila i efikasnom akcijom policije i Višeg tužilaštva u Beogradu on je samo tri sata kasnije uhapšen - otkriva naš sagovornik.

Prema nezvaničnim informacijama, kamere sa okolnih zgrada snimile su napadača, a devojka koja je preživela napad silovatelja detaljno ga je opisala.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Kamere

- Kamere sa jedne firme koja se nalazi u blizini snimile su napad Dragana D. na nesrećnu devojku. Naime, na snimku se može videti kako se on kreće iza devojke, pesnicom je nekoliko puta udara u glavu, a ona pada na asfalt. Dok leži na podu, on nastavlja da je udara, pa je potom odvlači iza zgrade - prepričava izvor Kurira snimak sa nadzornih kamera:

- Posle zlostavljanja, oni su, navodno, zajedno izašli, a sumnja se da ju je osumnjičeni odveo u neki parkić. Na snimku se vidi kako se devojka kasnije tokom noći pojavljuje na istom mestu u pratnji dvojice muškaraca - rekao je izvor Kurira.

Na saslušanju u tužilaštvu osumnjičeni je, navodno, tvrdio da devojku nije silovao i izneo potpuno neverovatnu odbranu.

- Rekao je da je bio pijan i da se ne seća kako se sve dogodilo, ali da zna da sa njom odnos nije imao na silu - navodi on.

Posle saslušanja Viši sud mu je, na predlog tužilaštva, odredio pritvor do 30 dana.

Osuđivan

Živi u blizini

Dragan D., kako Kurir nezvanično saznaje, živi u blizini mesta gde je na ulici, dok je sama šetala, napao devojku. - On je odranije poznat policiji pošto je već ranije osuđivan. Privođen je zbog droge i drugih krivičnih dela - dodaje sagovornik Kurira: - Osumnjičeni mladić, uprkos tome, ima prijavu boravka u jednom drugom gradu u Srbiji.

Bonus video:

00:13

Crnogorac opet prišao Novaku: Vidiš šta se desi kada snimiš vic sa mnom?

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.