OGLASIO SE NENAD PERIŠ NAKON ŠTO JE MATEJEV VAJBER BIO AKTIVAN: Objasnio je o čemu se radi
Nenad Periš, Foto: TV Pink Printscreen, Facebook.com

POTRAGA U TOKU

OGLASIO SE NENAD PERIŠ NAKON ŠTO JE MATEJEV VAJBER BIO AKTIVAN: Objasnio je o čemu se radi

Prema rekonstrukciji kretanja Mateje Periša, koju je napravila srpska policija, signal njegovog telefona poslednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog ostrva

Objavljeno: 09:51h

Mladić Matej Periš (27) iz Splita, koji je nestao u noći 30. na 31. decembra prošle godine traje već 22 dana, a pojedini mediji preneli su da je njegov Vajber nalog na telefonu bio aktivan sinoć u 21.53 sata.

1 / 2 Foto: Printscreen Kurir

Ova informacija izazvala je lavinu komentara i teorija o tome da li je mladi Splićanin živ, a njegov otac Nenad Periš objasnio je ukratko o čemu se zapravo radi.

- Upoznat sam sa tim od strane policije. Radi se o aktivnostima koje policija sprovodi u sklopu istraživanja svih detalja o ovom slučaju - rekao je Nenad.

Podsetimo, signal Periševog mobilnog telefona, kako je utvrdila istraga poslednji put je lociran kod Velikog ratnog ostrva oko 02.40, 31. decembra.

1 / 14 Foto: Društvene mreže, MUP Hrvatske, Profimedia

Prema rekonstrukciji kretanja Mateje Periša, koju je napravila srpska policija, signal njegovog telefona poslednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog ostrva, na ušću Save u Dunav.

Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera sa trase kretanja Periša i okoline i na osnovu njih napravili rekonstrukciju njegovog kretanja, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1.43 sati do momenta silaska u reku Savu, u 1.52 sata posle ponoći, odakle mu se gubi svaki trag.

Bonus video:

00:39

Deo trase kojom se kretao Matej Periš u noći nestanka

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.