IZNENADA PREMINUO GORAN TRIFUNOVIĆ: Imao je samo 50 godina
Tuga, Foto: Profimedia

TUGA

IZNENADA PREMINUO GORAN TRIFUNOVIĆ: Imao je samo 50 godina

Poslednjih godina života, radio je za portal GM Info

Objavljeno:

Iznenada, u Švedskoj, preminuo je novinar Goran Trifunović (50) iz varoši Pranjani pod Ravnom Gorom, čiji je bio profesionalni hroničar, često i kritičar, opravdano.

Poslednjih godina života, radio je za portal GM Info u Gornjem Milanovcu kao kolumnista i izveštač.

- Otputovao je 2. januara u Švedsku, na svom FB profilu okačio poslednju fotografiju pasoša i bording karte, poslao redovnu kolumnu redakciji i najavio sledeću, kad se vrati... Već sutradan se razboleo, smešten je u bolnicu u kojoj je preminuo – tužno je izvestila redakcija poznatog portala.

Trifunovićeva novinarska karijera počela je 1998. na Televiziji Gornji Milanovac, od njenog početka rada pa sve do gašenja. Kasnije, pisao je za milanovačke nedeljnike „GM Pres“ i „Takovske novine, a od osnovanja portala GM Info bio je član te redakcije. Prema njegovim tekstovima, Milanovačko pozorište igralo je neke svoje predstave.

- Dostojanstven, principijelan, beskompromisan u interesu istine i slobode, nikada nije odstupao od svojih vrednosnih sudova, uvek na strani malih, ugnjetavanih, a protiv velikih, moćnih, beskrupuloznih – dodaje njegova redakcija.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.