UPRAVO SE OGLASIO MUP O SLUČAJU SILOVANJA NA MIRIJEVSKOM BULEVARU! Devojka preživela HOROR, detalji su PRESTRAŠNI
Foto: Espreso, Profimedia

jezivo

UPRAVO SE OGLASIO MUP O SLUČAJU SILOVANJA NA MIRIJEVSKOM BULEVARU! Devojka preživela HOROR, detalji su PRESTRAŠNI

Efikasnim operativnim radom policija je identifikovala i pronašla osumnjičenog

Objavljeno: 12:30h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom uhapsili su D. D. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Osumnjičeni je u noći između srede i četvrtka na ulici, na Paliluli, prišao dvadesetdvogodišnjoj devojci koju je oborio, a zatim odvukao iza zgrade gde ju je kako se sumnja, silovao.

Efikasnim operativnim radom policija je identifikovala i pronašla osumnjičenog.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, priveden je Višem javnom tužilaštvu.

Podsetimo, nedavno je na Tviteru pokrenut hešteg"nisam prijavila" pod kojim brojne žene pišu o zlostavljanjima i napadima koje nisu prijavljivale.

1 / 5 Foto: Freepik, Instagram printscreen, YouTube Printscreen

Broj žrtava o kojima pišu je zastrašujuć.

- Ovo je 13. godina kako mrzim novogodisnje praznike i 1. januar jer #NisamPrijavila svi smo slavili NG zajedno u klubu i produzili kod drugacinog decka kuci, onesvestili se od umora, svi osim njegovog najboljeg druga koji je pomislio da sam dovoljno pijana pa se “necu secati”.

- #NisamPrijavila jer sam imala 8 godina a on stari i poštovan komšija koji mi je nakon toga rekao da sam ja kriva jer sam obukla šorc.

- #NisamPrijavila jer me nije silovao nego samo napao, ljubio i pipkao pa nije bilo dokaza. Nisam prijavila jer je on dobar, kulturan, povučen momak koji ima verenicu, a ja sam ta koja ga je pozvala u svoj stan na parče torte, tražila sam.

- #NisamPrijavila zato što sam imala 16 godina, zato što meni niko nije verovao da je u pitanju bio pokušaj silovanja, zato što su svi moji “drugari” sedeli u sobi pored znajući da on leži pored mene dok ja pijana spavam, zato što mi je on rekao “nećemo pričati nikome” pa je ispričao svima, zato što nikad do tad nisam imala vezu niti dodira sa momcima i nisam znala kako da postupim prema njemu zato što sam se bojala da ću razočarati roditelje jer sam mislila da sam ja kriva.

To su samo neke od ispovesti žrtava.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.