SASLUŠAN MALI CUNER! Progovorio je o incidentu koji se dogodio na nastupu Jelene Karleuše u KASINI (FOTO)
Cuner, Foto: MUP Srbije

DOLIJAO

SASLUŠAN MALI CUNER! Progovorio je o incidentu koji se dogodio na nastupu Jelene Karleuše u KASINI (FOTO)

Posle saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva kao i opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke!

Objavljeno:

Marko Guzijan (27), poznat kao Mali Cuner, je danas na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu izjavio kratko da nije kriv za nasilničko ponašanje, za koje je osumnjičen posle incidenta koji je u noći između subote i nedelje navodno izazvao ispred noćnog kluba u centru Beograda.

On je naveo i da se sam predao policiji. Posle saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva kao i opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke.

1 / 5 Foto: Kurir televizija

Kako je saopštilo tužilaštvo, on nije detaljno govorio o incidentu koji se dogodio tokom nastupa pevačice Jelene Karleuše u klubu u kom je Mali Cuner bio gost.

Kako je saopštilo tužilaštvo, prema navodima krivične prijave, on je 2. januara oko dva sata noću u klubu "Kasina" najpre se popeo na binu, pokušavajući da se približi pevačici dok je nastupala, kada je obezbeđenje kluba bilo primorano da reaguje i da Guzijana udalji sa bine, kako ne bi ometao nastup. On je tada, kako se navodi, negodovao i članovima obezbeđenja izneo niz uvreda i pretnji, nakon čega je izašao iz kluba, ušao u automobil i zaleteo se u izlog poslastičarnice "Gram", koja je u okviru kluba "Kasina.

"Osumnjičeni se potom udaljio svojim vozilom ka Trgu Nikole Pašića, gde je kolima oštetio žardinjere, metalne stubove i ograde, pobegavši sa lica mesta", saopštilo je tužilaštvo.

Podsetimo, u klubu je te noći nastupala Jelena Karleuša, a Mali Cuner se navodno oko dva sata popeo na binu u nameri da pleše sa pevačicom, nakon čega je ona pozvala obezbeđenje kluba. Cuner je izveden napolje, te je besan seo u "audi" i zaleteo se iz pravca ka "Kasini" pri čemu je načinjena materijalna šteta na nekoliko objekata.

Bonus video:

13:19

Omikron soj izazvao haos u avio kompanijama! Stušnjaci objašnjavaju šta se dešava

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.