CUNER JE BIO VOĐA STARE ZEMUNSKE EKIPE! Njegova smrt je bila OSVETA, tada je ispaljeno 30 metaka na njega
Jovan Guzijan Cuner, Foto: Printscreen/Youtube/RUDAR 7

život vođe klana

CUNER JE BIO VOĐA STARE ZEMUNSKE EKIPE! Njegova smrt je bila OSVETA, tada je ispaljeno 30 metaka na njega

Cunera, vođu stare zemunske grupe, ubila je nova ekipa Zemunaca 2002

Objavljeno: 11:27h

Jovan Guzijan Cuner je bio predvodnik jedne od najvećih kriminalnih grupa u Zemunu. Nije bio u žestokim sukobima sa kriminalcima iz drugih delova grada i gotovo uvek se držao samo Zemuna ali tu je bio u sukobu sa Draganom Ugarkovićem Ugarom koji je na kraju ubijen.

Guzijan je ‘99. postao venčani kum pevacice Lele Andrić i Srđana Adžemovića Adžema, najboljeg prijatelja Sredoja Šljukica Šljuke.

Posle ovog kumstva Guzijanov zemunski klan i Šljukićeva grupa sa Zvezdare su se veoma približile jedna drugoj i postale gotovo ista ekipa, sa kojima je ratovao Ugar.

Cunera, vođu stare zemunske grupe, ubila je nova ekipa Zemunaca 2002. pored autoputa po naređenju Dušana Spasojevića, koji se tako osvetio za ubistvo svog druga Ugara i ujedno sprečio Cunerovo udruživanje sa Čumetom. Bagzi je vozio audija, a pucali su Mile Luković i Sretko Kalinić.

Ubijen je 5.oktobra 2002. godine oko 22. 40 sati u pucnjavi na Novosadskom putu. Bio je sa još dvojicom u crnom "golfu 4". U jednom trenutku put im je preprečio sivi "audi a6" i dva napadača su otvorila vatru na njih, iz automatske puške "kalašnjikov". Ispaljeno je preko 30 metaka, a meta ovog napada bio je upravo Cuner, koji nije imao šanse da preživi.

(Espreso/ Legende devedesetih)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.