JEZIVI SLUČAJ NA FLORIDI! Nezapamćena TRAGEDIJA
Samoubistvo, Foto: Printscreen

užas

JEZIVI SLUČAJ NA FLORIDI! Nezapamćena TRAGEDIJA

Više bezbednosnih agencija širom Floride izrazilo je saučešće zbog smrti “naše braće u plavom”

Objavljeno: 12:18h

Jednomesečni dečak ostao je siroče nakon što su oba njegova roditelja izvršila samoubistvo u razmaku od svega nekoliko dana.

Klejton Ostin (24) i Viktorija Pačeko (23), oboje zamenici šerifa sa Floride, izvršili su samoubistvo tokom prošle nedelje. Nešto pre ponoći na novogodišnje veče vlasti su primile poziv da je Ostin pokušao da izvrši samoubistvo. Prevezen je u bolnicu zbog povreda, a 2. januara je njegova porodica odlučila da ga skinu sa aparata za održavanje u životu, preneo je “Pipl”.

Nakon smrti svog partnera, Viktorija je izvršila samoubistvo.

Iza njih je ostao jednomesečni sinčić Džejs. Ostin se priključio kancelariji šerifa okruga Sent Lusi 2019, a 2020. je imenovan za zamenika godine.

“Klejton je bio veoma duhovit momak, neko na koga ste uvek mogli da računate u vreme potrebe i uživao je da bude ujak. Apsolutno je obožavao svoju lepšu polovinu i majku svog deteta. Ali od svih svojih postignuća, najviše se ponosio time što je otac”, navela je njegova porodica.

Šerif Ken Maskara je u saopštenju od utorka istakao da pripadnici snaga bezbednosti, pored svojih muka, “često nose teret stresa onih kojima služe”.

“Iako je za nas nemoguće da u potpunosti shvatimo privatne okolnosti koje su dovele do ovog gubitka, molimo se da ova tragedija postane katalizator promene, katalizator koji će pomoći da se ublaži stigma koja okružuje mentalno blagostanje i normalizuje razgovor o izazovima sa kojima se mnogi od nas svakodnevno suočavaju”, naveo je Maskara.

Više bezbednosnih agencija širom Floride izrazilo je saučešće zbog smrti “naše braće u plavom”.

Heavy.com prenosi da će bebu sada da usvoji rođak porodice, kako se ukazuje u postu na "Fejsbuku" verovatno Ostinov brat, koji je takođe zamenik šerifa.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.