MATEJ PERIŠ TRČAO ZBOG DEVOJKE SA SNIMKA? Isplivao novi detalj istrage o nestalom Splićaninu, da li ovo MENJA SVE?
Matej Periš i misteriozna devojka, Foto: Printscreen/facebook

NAJNOVIJI DETALJI

MATEJ PERIŠ TRČAO ZBOG DEVOJKE SA SNIMKA? Isplivao novi detalj istrage o nestalom Splićaninu, da li ovo MENJA SVE?

Pažnju policije i javnosti ubrzo je privukla i devojka koja je kobne večeri trčala s njim, ali se o njoj zasad ništa ne zna

Objavljeno: 22:48h

Policija traga za misterioznom devojkom u beloj odeći koja je u noći između 30. i 31. decembra snimljena u Travničkoj ulici u Beogradu kako trči sa mladićem za kojeg se veruje da je nestali Matej Periš (27) iz Splita.

Na snimku nadzornih kamera, koji je Alo! ekskluzivno objavio, najpre se vidi mladić koji sam trči. Svega minut kasnije on se opet pojavljuje iz suprotnog smera, ali sada u društvu devojke. Veruje se da bi ona mogla da bude ključni svedok.

Mnogi su tvrdili da se ne radi o nestalom Splićaninu jer se boja patika ne poklapa. Međutim, Matejov otac Nenad potvrdio je za medije da jeste on jer ga je prepoznao po hodu. Pažnju policije i javnosti ubrzo je privukla i devojka koja je kobne večeri trčala s njim, ali se o njoj zasad ništa ne zna.

- Devojka u beloj košulji ili jakni trčala je s Matejom kroz centar Beograda, ali se više nije pojavila ni na jednom snimku. Bilo bi korisno za istragu da se ona pronađe jer bi možda mogla da otkrije informacije koje bi doprinele istrazi - navodi izvor.

Jedan od drugova nestalog Hrvata izjavio je juče za lokalne medije da je u klubu „Gotik“, u kojem je Matej slavio Novu godinu, došlo do incidenta između Splićana i nekoliko mladića iz Zadra i da je u sve umešana - upravo jedna devojka.

- U klubu je bila i jedna ekipa iz Zadra. Poznato je da su Splićani i Zadrani veliki prijatelji i da su i jedni i drugi dobrodošli u Srbiji. Družili su se i častili pićem. U jednom trenutku je došlo do incidenta, a mislim da je s tim povezana i jedna devojka - rekao je drug nestalog mladića, ali nije otkrio da li je to ista ona s kojom je Matej kasnije trčao centrom Beograda.

Vulin: Učinićemo sve da ga nađemo

MUP će učiniti sve da pronađe nestalog Splićanina Mateja Periša, poručio je ministar policije Aleksandar Vulin i naveo da postoje određena saznanja o nestanku mladića, ali da će konačan ishod prva saznati njegova porodica.

- Onog trenutka kada smo dobili prijavu, prepoznali smo koliko je to značajno, jedan mladi život je ugrožen - rekao je Vulin, i dodao da se isključuje mogućnost sukoba unutar kluba.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.