NAJNOVIJE INFORMACIJE O NESTANKU MATEJA: Posle 6 dana TRAGANJA za sada se OVO ZNA
Matej Periš, Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

DETALJI

NAJNOVIJE INFORMACIJE O NESTANKU MATEJA: Posle 6 dana TRAGANJA za sada se OVO ZNA

Svi resursi MUP-a i dalje su angažovani kako bi se rešila misterija nestanka ovog mladića iz Splita

Objavljeno:

Matej Periš, Splićanin koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, i dalje je glavna tema u svim regionalnim medijima. Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin lično se pridružio potrazi za Splićaninom Matejem Perišom (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra pošto je prethodno sa drugovima bio u klubu Gotik.

Šesti dan zaredom traje intenzivna potraga za nestalim Splićaninom. Novinar TV Pink Mladen Mijatović večeras je saopštio informacije o potrazi za nestalim mladićem.

- Svi resursi MUP-a i dalje su angažovani kako bi se rešila misterija nestanka ovog mladića iz Splita. Danas su pripadnici rečne policije i ronioci, sa građanima, pretraživali korito reke Save kako bi eventualno pronašli telo. Ta potraga je okončana i ništa nije pronađeno u koritu reke, što bi ukazalo da se tu nalazi telo nestalog Splićanina - rekao je Mijatović.

Pet dana od nestanka Splićanina Mateja Periša (27) još se sklapaju kockice šta se dešavalo nekoliko sati po njegovom naglom izlasku iz kluba "Gotik" u Beton hali, gde je bio sa drugovima u noći između 30. i 31. decembra.

Nekoliko sigurnosnih kamera, sa video-nadzora na nekoliko objekata, zabeležilo je njegovo kretanje, kao i boravak od skoro sat vremena u napuštenom zdanju poznatom kao "Španska kuća" u Ulici braće Krsmanović u Savamali, ali i silazak u reku, sa stepeništa nedaleko od restorana "Savanova", pola kilometra dalje.

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.