REŠENA MISTERIJA DEVOJKE SA SNIMKA! Ovaj DETALJ na Splićaninu NIKO nije primetio, sad je sve jasno (VIDEO)
Matej Periš, Foto: Printscreen/facebook

užasno

REŠENA MISTERIJA DEVOJKE SA SNIMKA! Ovaj DETALJ na Splićaninu NIKO nije primetio, sad je sve jasno (VIDEO)

Na svim drugim snimcima, a na kojima se prema tvrdnjama oca Nenada Periša nalazi Matej, vide se bele patike

Objavljeno: 10:41h

Matej Periš (27) iz Splita, nestao je u noći između 30. i 31. decembra nakon izlaska iz beogradskog kluba "Gotik" kad mu se izgubio svaki trag.

Policija danima pretražuje Savu i Dunav jer se na snimcima nadzornih kamera vidi da je Matej nakon izlaska iz kluba prišao ogradi na keju i to navodno sa namerom da obavi nuždu. Međutim, onda su se pojavili i snimci sa beogradskih ulica na kojima se Matej Periš navodno vidi kako trči.

Jedan od detalja na snimcima koji je sve zbunio je priča o devojci u belom džemperu. Naime, na jednoj od juče objavljenih snimaka se vide mladić i devojka kako trče. Mladić je u kratkim rukavima i u tamnoj odeći. Ali, ima i tamne patike. Na svim drugim snimcima, a na kojima se prema tvrdnjama oca Nenada Periša nalazi Matej, vide se bele patike.

Stvar je u tome što na istom snimku, minut pre nego što se pojave mladić u crnim patikama i devojka u belom džemperu, s druge strane ulice protrči mladić u belim patikama. On se slabije vidi i relativno je kratko u kadru. To je sasvim sigurno dovelo do nesporazuma - u približno isto vreme trče dva mladića. Jedan trči sam, a drugi trči u društvu devojke.

Na drugim snimcima vidimo mladića u belim patikama kako trči ulicama centra Beograda, pa se dolazi do zaključka da mladić koji je trčao sa devojkom uopšte nije Matej.

Podsetimo, Matej Periš (27), Splićanin nestao je u Beogradu, u noći između 30. i 31. decembra, posle čega mu se gubi svaki trag. Pojavili su se snimci na kojima deluje da je Matej sam ušao u reku Savu i zatim je nastavio da pliva. Svemu je, navodno, prethodio njegov trk po centralnim beogradskim ulicama koji je trajao više od sat vremena.

1 / 8 Foto: Stefan Stojanović

Čudno ponašanje nestalog momka zasad je teško objasniti. Ono što je juče za Objektiv rekao izvor iz istrage jeste da je tačno utvrđeno šta je Splićanin radio u noćnom klubu u kome je bio sa društvom.

‒ On je jednom drugu rekao da ide u toalet i to je poslednja osoba sa kojom je razgovarao. Društvo u kome je bio naručivalo je u klubu i vino i viski, a Matej je pre izlaska iz kluba bio vidno pijan. Teturao se, prolivao je alkohol iz flaše koja je bila za stolom, pa je zbog toga dobio opomenu obezbeđenja ‒ tvrdi izvor.

Organizator žurke kobne noći u „Magacinu” (bivšem „Gotiku”) istakao je juče da Matej i njegovo društvo nisu imali rezervaciju za ulazak u klub, ali da su mu i oni sami na kraju potvrdi- li da je sve bilo super.

‒ Momci iz Splita nisu bili moji gosti, ušli su bez rezer- vacije u klub. Sve je bilo naj- normalnije. Niko ih nije dirao, niti je bilo problema. Pitao sam njegove drugove da li su bili ugroženi na bilo koji način u klubu, rekli su da nisu. Potvrdili su da nisu imali ni sa kim sukob, da su bili svi ljubazni. Pitao sam ih i da li su se drogirali, rekli su da nisu ‒ kaže organizator ove žurke, inače poznati beogradski ugostitelj.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.