OTKRIVENO ŠTA JE TAKSISTA REKAO SPLIĆANINU: Poznat RAZLOG zbog kog nije POVEZAO MATEJA, NOVI DETALJI
Matej Periš, Foto: Printscreen

POTRAGA SE NASTAVLJA

OTKRIVENO ŠTA JE TAKSISTA REKAO SPLIĆANINU: Poznat RAZLOG zbog kog nije POVEZAO MATEJA, NOVI DETALJI

Tokom dana je objavljeno da je policija pronašla i obavila razgovor sa taksistom koji je odbio da primi u vozilo Mateja u Karađorđevoj ulici

Objavljeno: 21:43h

Sudbina Mateja Periša (27) iz Splita koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra nakon izlaska u klub “Gotik” ne prestaje da intrigira javnost kako u Srbiji, tako i u Hrvatskoj.

Pojavile su se brojne teorije o nestanku mladića, a najveća misterija je njegovo ponašanje koje su zabeležile nadzorne kamere nakon što je napustio klub u kojem je bio sa prijateljima. Naime, Matej je trčao po beogradskim ulicama, a u jednom trenutku je zaustavio taksi, međutim, u vozilo nije ušao.

Tokom dana je objavljeno da je policija pronašla i obavila razgovor sa taksistom koji je odbio da primi u vozilo Mateja u Karađorđevoj ulici.

1 / 7 Foto: Stefan Stojanovic

– On je rekao da nije bio u mogućnosti da ga primi u vozilo jer je već imao zakazanu vožnju. Uz to je dodao i da ga najverovatnije ne bi ni povezao pošto je delovao dezorijentisano i da veruje da je bio pod uticajem nekih supstanci. Reč je o čoveku koji nijeda član bilo kakvog udruženja, već je „slobodnjak” – navodi izvor Objektiva.

O tome kako je izgledao razgovor njegovog sina i taksiste tokom verovatno kobne noći, govorio je i Matejov otac Nenad.

Matej Periš, Rečna policija, Aleksandar Vulin
foto: Stefan Stojanovic

– Nema ništa sporno. Policija je obavila razgovor sa njim. Moj sin je pitao „da li je slobodno”, a prethodno je uhvatio kvaku zadnjih vrata. Kada se nagnuo, taksista mu je odgovorio: „Zauzet sam, imam vožnju” – prepričava Nenad Periš.

Neutešni otac i dalje veruje da je njegov sin među živima.

– Tako će biti dok me neko ne uveri u suprotno. Tako ću se i ponašati. Što vreme više prolazi, smanjuje mi se osećaj da je on još tu negde. Moj sin je bio samostalan, nije bio pušač, imao je isprogramiran život. Došao je u Beograd da proslavi Novu godinu sa društvom i sada smo tu gde jesmo. Oprostite, govorim u prošlom vremenu – nesvesno je pokazao neutešni otac i nekadašnji vaterpolo sudija da je svestan realnosti.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.