RONIOCI STIGLI NA SAVU! Potraga za Splićaninom je OTEŽANA
Matej Periš, Foto: Ana Paunković

STRAŠNO

RONIOCI STIGLI NA SAVU! Potraga za Splićaninom je OTEŽANA

Navodno postoji još nekoliko lokacija gde će ronioci danas zaranjati, ali je vidljivost ispod površine vode prilično loša

Objavljeno: 12:54h

U potragu za nestalim Splićaninom Matejem Perišom (27) od jutros su se uključili i pripadnici ronilačke jedinice Žandarmerije koji na nekoliko lokacija zaranjaju u Savu i traže telo.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera ronioci su jutros prvo zaronili u delu reke ispred kluba "Gotik" gde je poslednji put viđen nesrećni mladić.ž

00:24

Ronioci žandarmerije krenuli u potragu za Matejom Perišem

Navodno postoji još nekoliko lokacija gde će ronioci danas zaranjati, ali je vidljivost ispod površine vode prilično loša.

Podsetimo, potraga za Splićaninom koji je nestao u Beogradu između 30. i 31. decembra nastavljena je i danas. Jutros je samo jedan brodić obilazi područje u kom je, kako se sumnja, Matej Periš (27) upao u Savu

Mladić je nestao nakon što je izašao iz kluba "Gotik", i iako su se pojavili snimci na kojima se vidi kako mladić trči, zaustavlja taksi i pliva u Savi, njegov nestanak i dalje je misterija.

Od trenutka prijave nestanka za njim traje potraga i slučaj s velikom pažnjom prate i hrvatski i srpski mediji. Mnogi su izrazili podršku Matejevoj porodici i prijateljima, a ima i građana Beograda koji žele da pomognu kako god mogu.

Periša traže policija i rečna policija, a akcija potrage juče se intenzivirala. Tokom dana su se pojavili snimci sa nadzornih kamera, a Matejev otac potvrdio je da se njegov sin nalazi na jednom od njih.

Prijatelji koji su se s Matejem zabavljali u klubu "Gotik" u Beogradu kažu da ga nakon 2:30 ujutro više nisu videli. Glavne informacije su dolazile upravo od njih. Sugeriralo se da je mladić možda upao u Savu nedaleko od kluba, jer je išao da obavi nuždu zbog gužve u WC-u. Time se objašnjavala činjenica da je mladić ostavio jaknu u garderobi. Postojao je i jedan snimak na kom se navodno vidi Matej Periš koji silazi prema reci.

U ponedeljak se pojavio čitav niz snimaka. Na njima se vidi mladić jače telesne građe u majici kratkih rukava, tamnoj odeći i belim patikama kako trči raznim ulicama koje se nalaze bliže ili dalje klubu u kojem su se mladi Splićani tu večeri zabavljali. Snimke je potvrdio Matejev otac Nenad Periš.

1 / 5 Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.