SAMO JEDAN BROD TRAŽI SPLIĆANINA? 5 dan bezuspešne potrage, NADE JE SVE MANJE (FOTO)
Potraga, Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

tuga

SAMO JEDAN BROD TRAŽI SPLIĆANINA? 5 dan bezuspešne potrage, NADE JE SVE MANJE (FOTO)

Periša traže policija i rečna policija, a akcija potrage juče se intenzivirala

Objavljeno:

Potraga za Splićaninom koji je nestao u Beogradu između 30. i 31. decembra nastavljena je i danas. Trenutno samo jedan brodić obilazi područje u kom je, kako se sumnja, Matej Periš (27) upao u Savu. Mladić je nestao nakon što je izašao iz kluba "Gotik", i iako su se pojavili snimci na kojima se vidi kako mladić trči, zaustavlja taksi i pliva u Savi, njegov nestanak i dalje je misterija.

Od trenutka prijave nestanka za njim traje potraga i slučaj s velikom pažnjom prate i hrvatski i srpski mediji. Mnogi su izrazili podršku Matejevoj porodici i prijateljima, a ima i građana Beograda koji žele da pomognu kako god mogu.

1 / 4 Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

Periša traže policija i rečna policija, a akcija potrage juče se intenzivirala. Tokom dana su se pojavili snimci sa nadzornih kamera, a Matejev otac potvrdio je da se njegov sin nalazi na jednom od njih.

Prijatelji koji su se s Matejem zabavljali u klubu "Gotik" u Beogradu kažu da ga nakon 2:30 ujutro više nisu videli. Glavne informacije su dolazile upravo od njih. Sugeriralo se da je mladić možda upao u Savu nedaleko od kluba, jer je išao da obavi nuždu zbog gužve u WC-u. Time se objašnjavala činjenica da je mladić ostavio jaknu u garderobi. Postojao je i jedan snimak na kom se navodno vidi Matej Periš koji silazi prema reci.

U ponedeljak se pojavio čitav niz snimaka. Na njima se vidi mladić jače telesne građe u majici kratkih rukava, tamnoj odeći i belim patikama kako trči raznim ulicama koje se nalaze bliže ili dalje klubu u kojem su se mladi Splićani tu večeri zabavljali. Snimke je potvrdio Matejev otac Nenad Periš.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.