NAJLEPŠA IZ KATALOGA BALKANSKOG MAKROA, BILA SA POZNATIM SRBINOM! Sportista nije znao, vodila je dvostruki život
Mihailo Maksimović, Foto: Espreso/V.G

tajna veza

NAJLEPŠA IZ KATALOGA BALKANSKOG MAKROA, BILA SA POZNATIM SRBINOM! Sportista nije znao, vodila je dvostruki život

Klijenti su je često birali kao pratnju za luksuzna putovanja i krstarenja

Objavljeno:

Jedna od najlepših žena iz čuvenog kataloga najpoznatijeg makroa bila je u ljubavnoj vezi s proslavljenim Srbinom, koji nije znao da se ona bavi najstarijim zanatom.

Srpski proslavljeni sportista, koji je trenirao i živeo u Atini, bio je zaljubljen u devojku koja je u katalogu najpoznatijeg balkanskog makroa Mihaila Maksimovića bila u rangu najskupljih devojaka. O njenom dvostrukom životu sportista ništa nije znao.

Kako u svojoj prvoj knjizi "Mnoga lica Marije Magdalene" otkriva Maksimović, Monika je bila devojka iz Zadra, koja je sticajem okolnosti tokom studija ušla u prostituciju.

Fenomenalne fotografije

- Mona je bila savršena za visoke poslove. Fotografije za katalog koje je uradila bile su fenomenalne, pa sam joj odredio najvišu cenu - opisao je Maksimović devojku koju je nazvao Princezom. Njen pravi identitet nije otkrio, ali je naveo da je studirala u Beogradu, bila lepa, savršeno elegantna, prefinjena i inteligentna.

- Bila je prava princeza - opisuje je Maksimović.

Posao u Beču

Dva dana nije izlazila iz apartmana fudbalera

Mona je bila tražena, Novu godinu je provela u Parizu kod Mihailovog klijenta Žarka, koji se prema njoj ophodio kao da mu je devojka. Zatim je spakovala kofere i sa još dve devojke otputovala u Beč.

- Trojica fudbalera različitih nacionalnosti zakupila su predsednički apartman u ekskluzivnom hotelu, a ja sam im poslao Monu, Divnu i još jednu devojku. Dva dana nisu izlazili iz ogromnog apartmana sa šest spavaćih soba. Momci su se bojali da ih neko ne uslika sa plaćenim devojkama. Doručak, ručak i večeru služili su im u apartmanu - opisao je Mihailo.

Klijenti su je često birali kao pratnju za luksuzna putovanja i krstarenja. - Između putovanja Mona je u Beogradu bila neverovatno aktivna, u svakom smislu - noćni život, izlasci, klubovi, restorani, tražili su je klijenti. Instagram joj je eksplodirao - opisao je kakvim je životom živela ova devojka. Dobila je i poziv da uđe u jedan rijaliti, ali mu je pao kamen sa srca kada je odbila. Bila je zvezda, iako je scena nije zanimala.

Plenila je gde god bi se pojavila, bilo da su u pitanju klubovi u Beogradu ili kazina u Budvi. Jednog avgusta na primorju, kako otkriva njen makro, uspela je da zaradi petocifreni iznos u evrima. A onda je odjednom počela da gubi interesovanje za posao. Priznala je Mihailu da se plaši da glas o poslu kojim se bavi ne stigne do njenih roditelja u Zadru, ali i do dečka s kojim je počela da se viđa. Sava, Monikin dečko, bio je sin vlasnika jednog ovlašćenog salona automobila.

Rekla mu je, kao i roditeljima, da radi kao hostesa i promoterka. Međutim, kada je poželeo da žive zajedno, raskinula je vezu i nastavila da radi.

Živela u strahu

- Vratila se na posao, ali nije potrajalo. Ušla je u novu vezu, s našim sportistom, koji je u to vreme živeo u Atini. Opet je živela u strahu, grč se vratio. Rizik je bio realan, jer je do tada bila sa dosta ljudi iz srpskog i internacionalnog sporta. Momku se jako dopala, upoznao ju je sa svojima.

Često je odlazila kod njega u Atinu i on je koristio svaku priliku da doleti do Beograda. Problemi su bili stari, nije želela da izlazi s njim u noćne klubove i restorane u kojima su je znali. Plaćala je visoku cenu posla - otkrio je čitaocima makro za kog je godinama radila.

Da li je ljubav sa sportistom Moniku naterala da izađe iz sveta prostitucije, kao i da li su njih dvoje i dalje u vezi, otkrijte u knjizi "Mnoga lica Marije Magdalene", koja je u prodaji na svim kioscima.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.