ONE SU SVE SAME MENE ZVALE: Estradni makro na suđenju otkrio kako je POSLOVAO sa prostitutkama!
Mihajlo Maksimović, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

elitna prostitucija

ONE SU SVE SAME MENE ZVALE: Estradni makro na suđenju otkrio kako je POSLOVAO sa prostitutkama!

Prema optužnici, Maksimović i Milenković se terete da su od novembra 2015. do januara 2019. na različitim lokacijama učestvovali u dogovaranju i organizovanju intimnih odnosa devojaka koje su radile za njih i klijenata

Objavljeno:

U Višem sudu u Beogradu danas je ispočetka krenulo suđenje Mihajlu Maksimoviću i njegovom bratu Dušanu Milenkoviću, optuženim za posredovanje u tzv. elitnoj prostituciji.

Maksimović je priznao da je posredovao između devojaka i klijenata u prostituciji, ali je negirao da je izvršio drugo krivično delo za koje je optužen, a to je “trgovina ljudima”, prema tri oštećene devojke.

Detaljno je osporavao ovo delo tvdeći da ove tri devojke nije ni vrbovao, niti zloupotrebio njihovo poverenje dovodeći ih u zabludu, kao i da nije zloupotrebio njihov težak materijalni položaj.

– One su sve same mene kontaktirale, a ne ja njih. Znale su čime se bavim, a uslovi posla su unapred dogovarani, rekao je optuženi ističući da je svaka devojka mogla da odustane od prostitucije kad god je to htela.

Što se tiče njihove materijalne situacije rekao je da ih o tome nikada nije pitao.

– Jel trebalo da ih pitam da li su u teškoj materijalnoj situaciji pa da onda radim samo sa onima koje su u dobroj, pitao je Maksimović tužilaštvo.

Sudu je ispričao i da su cene usluga unapred bile dogovorene, te da su devojke zarađivale od 5.000 do 10.000 evra mesečno, a njemu su davale 30 odsto zarade, dok su za sebe zadržavale 70 odsto.

Odgovarajući na pitanja, on je rekao da su u ovoj njegovoj “firmi” važila obavezna pravila “jer su se bavili odgovornim poslom”, i radili su po smenama kako se dogovore.

Važila je i kaznena politika, ali su kazne retko primenjene ukoliko se pravila prekrše, uglavnom kada se devojke ne jave na telefon u svojoj smeni.

Pored ove tri devoke, i mnoge druge su radile za njega, ali ga ne terete.

Maksimović je na pitanje tužioca kakve su promene uvedene u “firmi” 2016. godine, rekao da su počele da se organizuju za devojke seanse sa psiholozima , treninzi sa ličnim trenerom i obavezno posećivanje ginekologa uz njegov uvod u dokumentaciju pregleda.

Maksimoviću je pre mesec dana ukinut kućni pritvor i danas je prvi put došao sa slobode u sudnicu.

Odbranu je danas izneo i drugooptuženi Milenković koji je za Maksimovića radio kao vozač od 2015. do 2018.

Nakon što je Maksimović 2018. godine otišao na Kipar on je preuzeo posao, tako što mu je Maksimović davao instrukcije telefonom.

On je rekao da potvrđuje odbranu Maksimovića napominjući da se nijedna devojka nikada nije žalila na posao niti da je rekla da hoće da odustane, ali su ponekad komentarisale klijente.

U nastavku suđenja ispitana su dva veštaka o psihološkom stanju devojaka, ali je sud isključio javnost tokom njihovog ispitivanja.

Prema optužnici, Maksimović i Milenković se terete da su od novembra 2015. do januara 2019. na različitim lokacijama učestvovali u dogovaranju i organizovanju intimnih odnosa devojaka koje su radile za njih i klijenata.

Maksimović je organizovao profesionalno fotografisanje tih žena radi prezentacije klijentima, ugovarao vreme, mesto i iznos novca za pružene seksualne usluge, organizovao prevoz devojaka do klijenata i nazad do stanova u kojima su živele, i od njih uzimao 30 procenata od zarade.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.