NAJPOZNATIJI SRPSKI MAKRO BIO PROTIV RIJALITI PROGRAMA: Prostitutke nisu smele da ga spomenu!
Mihailo Maksimović, Foto: Printscreen / Facebook

estradni makro

NAJPOZNATIJI SRPSKI MAKRO BIO PROTIV RIJALITI PROGRAMA: Prostitutke nisu smele da ga spomenu!

Brojne starlete poput Božane Vujinović, Mimi Oro, Tijane Ajfon, Sanje Stanković pominju se kao saradnice Maksimovića

Objavljeno:

Najpoznatiji balksanski makro Mihailo Maksimović priznao je da je među prostitutkama koje su radile za njega bilo rijaliti zvezda. On je o svom poslu progovorio prvi put nakon što je izašao iz zatvora.

Kako tvrdi, često je morao da se svađa sa svojim štićenicama jer su želele da uđu u rijalitije zato što su smatrale da će im to dići cenu, dok je on bio uveren da to nije dobro za posao.

- Ja sam se svađao sa njima kad su ulazile u rijaliti programe. Nisam smatrao da je to korisno za posao. Po meni to više odmaže nego što pomaže. Ono što je interesantno to su te naslovne strane, klijenti to vole. Ali ja nijednoj radnici nisam mogao da zabranim ulazak - kaže Maksimović, koji je pred Višim sudom u Beogradu priznao da je posredovao u prostituciji.

Maksimović kaže da je na kraju popuštao pod željom prostitutki da postanu poznate, ali im je rekao da pred kamerama ne smeju da pominju njegovo ime.

- Uslov je bio da me ne spomenu kada uđu, ja sam svima rekao da me ne spominju. Nekada se dešavalo da me spomenu neki, pa sam ih ja grdio, jer meni to nije tada odgovaralo - kaže bivši makro.

Brojne starlete poput Božane Vujinović, Mimi Oro, Tijane Ajfon, Sanje Stanković pominju se kao saradnice Maksimovića, a on makro kaže da sve imaju njegove simpatije.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.